• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun yemden midesi bulanmaya başladı.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hiç bilmiyorumki bende tam kakası renk bırakmaya başladı ishal gibi demeye gelmiştim. Ama araçtanda olabilir saatlerce yoldaydık. Antibiyotiği kesmelimiyim? 7 gğn kullanın ama dedi. Kağıda antibiyotik diye yazmış yoksa bilmiyodum. Kakası böyle şuan. Köydeki evde duruyor yem ve ilaçlarını vermeye uğramıştım rüzgarsız kapalı bi odadalar.
Merhaba tekrar. Test yapılsa ona göre ilaç verirse bence daha iyi olurdu. Veteriner hekim bakteri görmüş ki Antibiyotik vermiş. Mantar varsa mantar ilacı verilir bakteri varsa antibiyotik verilir. Veteriner hekimin O dediğine Kesinlikle katılmıyorum. Siz Ilacı kesmeyin devam edin. Ama daha önce söylediğim gibi mutlaka test yapılmasını isteyin ona uygun İlaç kullanmanız daha iyi olur. Ilaçlara devam edin bağışıklık kazanmasın 7 gün dediyse antibiyotik 7 gün kullanın.

Elif S.

Yeni Üye
Teşekkür ederim. 🙏🏻 Hala normal yem yemedi ama şuanda kusma yok ve dışkısı çok sağlıklı gözüküyor. Antibiyotik ve mantar ilacına 3 gün daha devam edecekmişiz. Çok fazla dal darı yemesine rağmen 44 gramdan 39 a düşmüş, tekrar kilo alması için takviye verdi. 🥰

Üst Alt