FatımaB. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 88 Puanları 0 14 Nis 2025 #221 Evet ben de inanamıyorum yaa Daha dün follukta videosunu izlemiştim🥹 Rengini tahmin ediyorduk
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 14 Nis 2025 #222 FatımaB.' Alıntı: Evet ben de inanamıyorum yaa Daha dün follukta videosunu izlemiştim🥹 Rengini tahmin ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Şimdi genç kız olacak 🥲
FatımaB.' Alıntı: Evet ben de inanamıyorum yaa Daha dün follukta videosunu izlemiştim🥹 Rengini tahmin ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Şimdi genç kız olacak 🥲
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #223 FatımaB.' Alıntı: Evet mavi Ne siyah ne de mor Ayy ne tatlı birşey olmuşsun sen pıtırcıklı lokumm Ablam Sağlıklı uzun bir ömrü olsun sizinle inşallah Benim oğluşuma da benziyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim cnm cümlemizin yavrusuna inşallah üstü gri altı mavi
FatımaB.' Alıntı: Evet mavi Ne siyah ne de mor Ayy ne tatlı birşey olmuşsun sen pıtırcıklı lokumm Ablam Sağlıklı uzun bir ömrü olsun sizinle inşallah Benim oğluşuma da benziyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim cnm cümlemizin yavrusuna inşallah üstü gri altı mavi
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #224 Burçak A.' Alıntı: Zaman nasıl da geçiyor pıtırcık da büyüdü 🥲 Genişletmek için tıkla ... Yaa bi ara benim için zaman geçmek bilmiyordu gün saydırdı bana minik pıtırcık ama büyüttük çok şükür beni yanıma gelince küçük oğlum gelip alıyor kabul etmiyor ondan başkasına gitmesini kıskançlık başladı ne yapacaksak
Burçak A.' Alıntı: Zaman nasıl da geçiyor pıtırcık da büyüdü 🥲 Genişletmek için tıkla ... Yaa bi ara benim için zaman geçmek bilmiyordu gün saydırdı bana minik pıtırcık ama büyüttük çok şükür beni yanıma gelince küçük oğlum gelip alıyor kabul etmiyor ondan başkasına gitmesini kıskançlık başladı ne yapacaksak
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #225 FatımaB.' Alıntı: Evet ben de inanamıyorum yaa Daha dün follukta videosunu izlemiştim🥹 Rengini tahmin ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Düne kadar titriyor yaşaması için dua ediyorduk onun sayesinde hiçbirşeyin imkansız olmayacağını birkez daha öğrenmiş oldum ben.
FatımaB.' Alıntı: Evet ben de inanamıyorum yaa Daha dün follukta videosunu izlemiştim🥹 Rengini tahmin ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Düne kadar titriyor yaşaması için dua ediyorduk onun sayesinde hiçbirşeyin imkansız olmayacağını birkez daha öğrenmiş oldum ben.
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #226 Burçak A.' Alıntı: Şimdi genç kız olacak 🥲 Genişletmek için tıkla ... Küçük oğlum onu paylaşmazda başka erkekle yazık hayatı boyunca eşi olmiycak bu gidişle
Burçak A.' Alıntı: Şimdi genç kız olacak 🥲 Genişletmek için tıkla ... Küçük oğlum onu paylaşmazda başka erkekle yazık hayatı boyunca eşi olmiycak bu gidişle
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 14 Nis 2025 #227 Pıtırcık' Alıntı: Küçük oğlum onu paylaşmazda başka erkekle yazık hayatı boyunca eşi olmiycak bu gidişle Genişletmek için tıkla ... Bence olması lazım
Pıtırcık' Alıntı: Küçük oğlum onu paylaşmazda başka erkekle yazık hayatı boyunca eşi olmiycak bu gidişle Genişletmek için tıkla ... Bence olması lazım
FatımaB. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 88 Puanları 0 14 Nis 2025 #228 Ben kızıma eş almadığıma çok pişmanım... Keşke ondan bana kalan yavruları olsaydı Bence de ileride anne olmalı pıtırcığımız
Ben kızıma eş almadığıma çok pişmanım... Keşke ondan bana kalan yavruları olsaydı Bence de ileride anne olmalı pıtırcığımız
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #229 Mert G.' Alıntı: Bence olması lazım Genişletmek için tıkla ... Oğlum az daha büyüsün onunla bi konuş abisi
Mert G.' Alıntı: Bence olması lazım Genişletmek için tıkla ... Oğlum az daha büyüsün onunla bi konuş abisi
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #230 FatımaB.' Alıntı: Ben kızıma eş almadığıma çok pişmanım... Keşke ondan bana kalan yavruları olsaydı Bence de ileride anne olmalı pıtırcığımız Genişletmek için tıkla ... Kısmet Demet ablamında dediği gibi ona uygun eş bulursak neden olmasın
FatımaB.' Alıntı: Ben kızıma eş almadığıma çok pişmanım... Keşke ondan bana kalan yavruları olsaydı Bence de ileride anne olmalı pıtırcığımız Genişletmek için tıkla ... Kısmet Demet ablamında dediği gibi ona uygun eş bulursak neden olmasın
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 14 Nis 2025 #231 Abiler kardeşlerini paylaşamaz ama minik de kısmetine engel olmasın kızın
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #232 Burçak A.' Alıntı: Abiler kardeşlerini paylaşamaz ama minik de kısmetine engel olmasın kızın Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma bugün sabah avucundan uçtu yükseğe kondu diye oturdu ağladı o benim lokumum benim bebeğim diye
Burçak A.' Alıntı: Abiler kardeşlerini paylaşamaz ama minik de kısmetine engel olmasın kızın Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma bugün sabah avucundan uçtu yükseğe kondu diye oturdu ağladı o benim lokumum benim bebeğim diye
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 14 Nis 2025 #233 Pıtırcık' Alıntı: Ayy hiç sorma bugün sabah avucundan uçtu yükseğe kondu diye oturdu ağladı o benim lokumum benim bebeğim diye Genişletmek için tıkla ... Onun doğası bu diye anlat ablam üzülmesin
Pıtırcık' Alıntı: Ayy hiç sorma bugün sabah avucundan uçtu yükseğe kondu diye oturdu ağladı o benim lokumum benim bebeğim diye Genişletmek için tıkla ... Onun doğası bu diye anlat ablam üzülmesin
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #234 Burçak A.' Alıntı: Onun doğası bu diye anlat ablam üzülmesin Genişletmek için tıkla ... Yok kabullenmiyor illa benim bebeğim çikonun bebişi gelirse bunu özgür bırakır belki
Burçak A.' Alıntı: Onun doğası bu diye anlat ablam üzülmesin Genişletmek için tıkla ... Yok kabullenmiyor illa benim bebeğim çikonun bebişi gelirse bunu özgür bırakır belki
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 14 Nis 2025 #235 Pıtırcık' Alıntı: Yok kabullenmiyor illa benim bebeğim çikonun bebişi gelirse bunu özgür bırakır belki Genişletmek için tıkla ... Ay inşallah gelir
Pıtırcık' Alıntı: Yok kabullenmiyor illa benim bebeğim çikonun bebişi gelirse bunu özgür bırakır belki Genişletmek için tıkla ... Ay inşallah gelir
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,135 Tepkime puanı 924 Puanları 5 14 Nis 2025 #236 Pıtırcık' Alıntı: Oğlum az daha büyüsün onunla bi konuş abisi Genişletmek için tıkla ... Konuşurum ablam
Pıtırcık' Alıntı: Oğlum az daha büyüsün onunla bi konuş abisi Genişletmek için tıkla ... Konuşurum ablam
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #237 Burçak A.' Alıntı: Ay inşallah gelir Genişletmek için tıkla ... Yokmu bir hareket
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 14 Nis 2025 #238 Pıtırcık' Alıntı: Yokmu bir hareket Genişletmek için tıkla ... İki tane yumurtamız oldu, altı güne söylerim
Pıtırcık' Alıntı: Yokmu bir hareket Genişletmek için tıkla ... İki tane yumurtamız oldu, altı güne söylerim
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 14 Nis 2025 #239 Burçak A.' Alıntı: İki tane yumurtamız oldu, altı güne söylerim Genişletmek için tıkla ... Yaa gerçektenmi maşallah
Burçak A.' Alıntı: İki tane yumurtamız oldu, altı güne söylerim Genişletmek için tıkla ... Yaa gerçektenmi maşallah
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,322 Tepkime puanı 2,304 Puanları 10 13 May 2025 #240 Hanımefendinin aklına geldim çok şükür anne sevgisine ihtiyacı varmış pıtırcığımın