• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUMUN YAVRULARI OLDU.

Onurbozkurt

Aktif Üye
merhabalar dişi muhabbet kuşumun yavruları oldu. Yavruları düzenli olarak besliyor sorun yok babayı yavruların yanına kesinlikle sokmuyor. Bugün sabah çocukların bir tanesini bugün Mamaist ten aldığım el besleme maması ile besledim kursağı doldu. Annesi beslemezse bu mama ile besleyebilir miyim? Ekli dosyayı görüntüle 80385Ekli dosyayı görüntüle 80386

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim 🙏
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲Yuvalığı küçük büyüyünce sığmazlar anne de sığmıyor, mümkünse büyük bir yuvalık takın, anne yavruları olduğu için sıkıntı yapmaz

Onurbozkurt

Aktif Üye
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲Yuvalığı küçük büyüyünce sığmazlar anne de sığmıyor, mümkünse büyük bir yuvalık takın, anne yavruları olduğu için sıkıntı yapmaz
Dün bu yuvalığı aldığım petshop gittim. Alma dursun dedi. Anne stres falan yapar dedi.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün bu yuvalığı aldığım petshop gittim. Alma dursun dedi. Anne stres falan yapar dedi.
Küçük bu yuvalık olmaz malesef anne rahat hareket edemiyor, gezebilir yavruları hepsi beraber artı babada nası sığacak el vijdan bu nası insanmış petshop 😔😔🤲

Üst Alt