• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Muhabbet kuşumun yaşı

Maviskız

Yeni Üye
Cinsiyeti dişi diye biliyorum. Kuşumun konuşmasını istiyorum. Ama yaşını bilmiyorum acaba acele mi ediyorum? Yaşı hakkında yardımcı olur musunuz?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Dişi kuşların konuşması biraz zor. Elinizden geleni yapsanız da kuşun karakter yapısına bağlı. Yaşı hakkında kesin diyemem fakat yavru sayılmaz 4-5 aylıktan büyük duruyor. Farklı düşüncesi olan varsa cevap verir aydınlanırız :)

Maviskız

Yeni Üye
Bizimki biraz inatçı zaten. Bazen de asabi 😂 Akşamları çok sakin oluyor özellikle uyku saatlerine doğru. Ama sabahları bize kızar gibi bağırıyor biraz🙈 Konuşuyorum bazen konuşacakmış gibi tepkiler veriyor bazen de hiç sallamıyor..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah çok güzel bir kızınız var😊 ikinci tüyünü atıyor varsayarak 6 aylık diyorum

Maviskız

Yeni Üye
Maşallah çok güzel bir kızınız var😊 ikinci tüyünü atıyor varsayarak 6 aylık diyorum
Çok teşekkürler. Henüz 20-25 gündür bizimle. Eve geldiğimde maviş diye seslendiğimde kendi etrafında dönüyor. Öne arkaya gidiyor seviniyor gibi geldi bana. Ama elimi kafese soktuğumda geriliyor. Dokunma kısmını henüz aşamadık. Bir de kafesinden asla çıkmıyor.

Maviskız

Yeni Üye
Dişi kuşların konuşması biraz zor. Elinizden geleni yapsanız da kuşun karakter yapısına bağlı. Yaşı hakkında kesin diyemem fakat yavru sayılmaz 4-5 aylıktan büyük duruyor. Farklı düşüncesi olan varsa cevap verir aydınlanırız :)
Teşekkür ederim cevap için. Bazen konuşacakmış gibi ciklemek değil de farklı sesler çıkarıyor. Bazen de inat yapıyor seslensem de bakmıyor 🙈😂

Üst Alt