• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşumun Yaşı ve Sağlığı Hk.

kayret

Yeni Üye
Merhaba, bu aşağıdaki iki kuş sizce erkek mi, ilk kuşa painted dedi üretici ayrıca ensesindeki tüyleri anne babası yolmuş herhangi bir tüy sıkıntısı yok zamanla çıkar dedi doğru mu ve bu iki kuş da yeni yeme düşmüş 30 50 günlük kuşlar mı?
herhangi bir sağlık sorunları gözüküyormu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mavi erkek, yeşilde henüz renk oturmamış ama kesin olmamakla birlikte erkek gibi duruyor. Tüy sorunu göremedim. Ama kuşu lütfen öyle tutmayın.

kayret

Yeni Üye
Mavi erkek, yeşilde henüz renk oturmamış ama kesin olmamakla birlikte erkek gibi duruyor. Tüy sorunu göremedim. Ama kuşu lütfen öyle tutmayın.
merhaba bu fotoğraflar üreticiden henüz almadım ben zaten öyle tutmam asla, bir sorum daha olacaktı 1. kuş için 500tl istendi mutasyonmuş sanırım bana biraz fazla geldi normal piyasası mı böyle bu renkteki kuşların ayrıca 1. kuşta yavru değil mi? teşekkürler.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
merhaba bu fotoğraflar üreticiden henüz almadım ben zaten öyle tutmam asla, bir sorum daha olacaktı 1. kuş için 500tl istendi mutasyonmuş sanırım bana biraz fazla geldi normal piyasası mı böyle bu renkteki kuşların ayrıca 1. kuşta yavru değil mi? teşekkürler.
Merhaba , piyasası genellikle kişiden kişiye değişir ama ortalama bu civarlarda , ilk yavru da biraz büyümüş ama hala yavru diyebiliriz 50 günlük dediği olabilir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Pahalı. İstanbuldaysanız @Şehmus BAKIR bey sizi yönlendirebilir..

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
ilk kus clearwing + yellow face + opaline yani kisaca rainbow oldugu icin pahalidir yüksek ihtimalle. Arastirdigim kadariyla bu kusun erkek yavrusunu sifirdan üretmek icin en az 3 nesil yavru almak lazim(veya direkt iki rainbow kusu eslemek lazim). Fakat tam clearwing olmamis biraz spangle mutasyonuna da kayar gibi olmus o yüzden tam pür rainbow diyemeyiz galiba. Sehmus hocam daha net bilgilendirecektir bizleri :)

Üst Alt