• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun yalnızlık çekmemesi için ayna almalı mıyım

Rusalka

Aktif Üye
Merhaba herkese..
Canımdan çok sevdiğim 9 aylık bir oğlum var. Malum üniversiteye başka şehire gideceğim ve ailede onunla en çok ilgilenen benim aramızda anne oğul ilişkisi var. Tabiki diğer aile üyeleri de onu çok seviyor ve ilgileniyor. Ancak ben de gidince gün içerisinde sabahtan akşama kadar yalnız kalacak. Bu süreçte ona TV açmayı düşünüyorum. Şuana kadar aynalı oyuncağı yoktu acaba aynalı oyuncak mı almalıyım sıkılmamasi için diyorum bu konuda fikirlere ihtiyacım var. Normalde aynanın zararlı olduğunu bildiğim için ve yeteri kadar ilgilendiğim için almadım ama depresyona girmesini istemem onun sağlığı çok önemli.

Merve00

Paylaşımcı
Merhabalar, açıkçası benim fikrim 7/24 kafeste kalmadığı sürece aynalı oyuncak kullanabileceğiniz yönünde. Ben önceki kuşumda kullanıyordum bana çok alışkın olduğundan bana ilgisi de azalmadı ve devamlı takmadığım için doğal döngüsünü de etkilemediğimi düşünüyorum. Siz evde yokken onunla baya bir oyalanır bence. Dediğiniz gibi zararlı olduğu yönünde fikirler var. Ama benim fikrim ve tecrübem olumlu yönde :)

gzmsng

Aktif Üye
Merhaba herkese..
Canımdan çok sevdiğim 9 aylık bir oğlum var. Malum üniversiteye başka şehire gideceğim ve ailede onunla en çok ilgilenen benim aramızda anne oğul ilişkisi var. Tabiki diğer aile üyeleri de onu çok seviyor ve ilgileniyor. Ancak ben de gidince gün içerisinde sabahtan akşama kadar yalnız kalacak. Bu süreçte ona TV açmayı düşünüyorum. Şuana kadar aynalı oyuncağı yoktu acaba aynalı oyuncak mı almalıyım sıkılmamasi için diyorum bu konuda fikirlere ihtiyacım var. Normalde aynanın zararlı olduğunu bildiğim için ve yeteri kadar ilgilendiğim için almadım ama depresyona girmesini istemem onun sağlığı çok önemli.
Biz sürekli aynayla birlikte olup olumsuz etkilenmemesi adına akşamları dışarı çıkardığımızda merdivenli aynasını koltuğa yaslıyoruz canı oynamak istediğinde gidip oynuyor, bir ara kafesiyle birlikte aynanın karşısına koyuyordum konuşmayı da azaltmıştı o dönem o yüzden sürekli oynamasın ama tamamen aynasız da olmasın bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ayna alın sorun yok

Rusalka

Aktif Üye
Tesekkur ederim herkese ayna koyayım o zaman kafesine.

Üst Alt