• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşumun uzun tüyleri dökülüyor.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun bana daha çok stres yapıyor gibi geldi odası değişti mi sevdiği biri evden uzaklaştı mi yemi değişti mi kafese ekstra bir şey taktınız mı bir şey onu strese sokmuş gibi

Samed

Yeni Üye
Geçmiş olsun bana daha çok stres yapıyor gibi geldi odası değişti mi sevdiği biri evden uzaklaştı mi yemi değişti mi kafese ekstra bir şey taktınız mı bir şey onu strese sokmuş gibi
Çok teşekkür ederim, hava akımlarına maruz kalmaması adına odası kimi zaman değişiyor. Hem kafes ile birlikte hem de kafes dışındayken de kendime yakın tutuyorum, bir işle meşgulken de kafesiyle birlikte yanımda oluyor.
Evet yemi değişti ama bu kuyruk tüylerinin sökülmesi yeminin değişmesinden önce başlamıştı. Dışkıda gözlemlenen sindirilmemiş yem ise eski yemini kullanırken yoktu açıkçası ama yemi değiştikten sonraki 2. pakette başladı. Kafese ekstradan bir şey takılmadı veya çıkartılmadı. Sevdiği biri de evden uzaklaşmadı.

100 ml Suluğa 1 ml
Kaç günde bir tekrar vermeliyim ? Multivitamin ile birlikte probiyotik kullanılması rahatsızlığa yol açabilir mi ? Vitamin vermeyi bırakmalı mıyım ya da ikisi birlikte nasıl kullanılmalı ?

Üst Alt