Merhabalar muhabbet kuşumun cinsini yaşını ve cinsiyetini merak ediyorum aldığım Pet Shop bana 2 aylık erkek olduğunu söylemişti.Kaç aylık gerçekten merak ediyorum
Konudan bağımsız ama önerebileceğiniz kafes var mı acaba? Çünkü bu kafesin boyaları söküldü önceki kuşlarım kafesin demirlerinide kırdılar kemire kemire kafes almam şart oldu
Evet çok güzel ama beni korkutuyor şu kanat düşüklüğü yüzünden sürekli kuşu gözlemliyorum bir şey oldu mu diye sol kanadı düşük gördüğüm şey ise sol kanadın göğüse deyen kısmın en ucunda gri ters tüğe benzer bir tüğ var
(Konudan bağımsız şey ler yazıyorum kusura bakmayın ama aynı şey 2 haftadır devam ediyor)
Konudan bağımsız ama önerebileceğiniz kafes var mı acaba? Çünkü bu kafesin boyaları söküldü önceki kuşlarım kafesin demirlerinide kırdılar kemire kemire kafes almam şart oldu
Diğer arkadaşlarda görünce yorum yapar ama benim düşüncem dişi kuş 3 aylıktan büyük maalesef,cere rengi kahverengiye dönmüş. Üstelik tüylerinde sıkıntı olabilir.
Bu kuşçular neden işlerini hakkıyla yapmıyor.
Yinede kuşu değiştirmeyin bence. Sizin nasibinizmiş. Sevgi ve ilgi ile düzelir.
Diğer arkadaşlarda görünce yorum yapar ama benim düşüncem dişi kuş 3 aylıktan büyük maalesef,cere rengi kahverengiye dönmüş. Üstelik tüylerinde sıkıntı olabilir.
Bu kuşçular neden işlerini hakkıyla yapmıyor.
Yinede kuşu değiştirmeyin bence. Sizin nasibinizmiş. Sevgi ve ilgi ile düzelir.
Yani tüm kuşlarımı aldığım yerden aldım alırken yavruların olduğu Kafesten seçtim 3-4 aylık demişti kafeste ki diğer kuşların tüğleride bunun gibiydi ama bununki biraz daha kısa yarın gidip Pet Shop ile konuşucam