• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun tırnağı kırılmış

ilker789

Yeni Üye
Merhaba, dün muhabbet kuşumun biz yokken tırnağının yarısı kırılmış ve kanamış kendi kendine durmuş. Dün akşamdan beri teramisin sürüyorum. Ne kadar süre sürmeliyim ve eğer teramisin ağzına bulaşırsa zehirler mi?

Ekli dosyalar

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba, dün muhabbet kuşumun biz yokken tırnağının yarısı kırılmış ve kanamış kendi kendine durmuş. Dün akşamdan beri teramisin sürüyorum. Ne kadar süre sürmeliyim ve eğer teramisin ağzına bulaşırsa zehirler mi?
Ayakta problem yoksa sürmenize gerek yok yara kurumalı sürekli nemli olmasıda iyi değildir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüle takılmış olabilir. Tırnak dışında ayakta sorun var mı? Tırnak ters dönmüş gibi duruyor acaba o kısım kesilse kanarmı bilemedim. Yada kendi kendine birşekilde düşecek. Teramisin merhemi gece sürüp ışıkları kapatın. Ağzına sürmesini engellemiş olursunuz.

ilker789

Yeni Üye
Tüle takılmış olabilir. Tırnak dışında ayakta sorun var mı? Tırnak ters dönmüş gibi duruyor acaba o kısım kesilse kanarmı bilemedim. Yada kendi kendine birşekilde düşecek. Teramisin merhemi gece sürüp ışıkları kapatın. Ağzına sürmesini engellemiş olursunuz.
Tırnak dışında ayakta bi sıkıntı yok. O kırılan tırnak parçası da kendi kendine düşmüş. Ben sabah ve akşam olmak üzere 2 kere teramisin sürüyordum. Sadece bir kere mi süreyim

Üst Alt