Esma gezgel
Yeni Üye
Merhaba, yaklaşık 5 yaşındaki dişi muhabbet kuşum bir aydır ara sıra olmak kaydıyla hapşırıyor ve kuyruğu hafifçe aşağı yukarı sallanıyor ayrıca bir hafta öncesine kadar akşam vakitlerinde ve sabaha doğru tıkanır gibi olup hapşırıyor. 30 nisanda ur ameliyatı geçirdi ondan kaynaklı mıdır bilemiyorum fakat ameliyat sonrası hapşırıkları artmıştı ancak şu son bir haftadır hapşırık görülmüyor. Sadece kusmaya çalışır gibi oluyor bugünlerde. Ayrıca 13 Mayıs gibi de tıkanır gibi ses çıkarıyor diye veterinere attığım video var sizlerde bakın isterseniz, çünkü nadir de olsa o sesi duyuyorum. Anormal gelmedi onlara.Dışkısı arada sulu oluyor şu anki güncel dışkısını ve halini de atacağım ama nasıl atılıyor bilmiyorum... Yardımcı olursanız çok sevinirim... Söylemeyi unutmuşum, solunum sıkıntısından şüpheleniyorum diye röntgen çektirdim çünkü muayene ücreti ile birlikte çok pahalıya patlıyor... Röntgen sonucu temiz çıktı ona rağmen "Böğürtlen'nin röntgenini hocamız da inceledi Herhangi ciddi bir problem göremedi. Bu noktada spesifik hastalıkları teşhis edebiliriz ancak daha detaylı ve uzman bir hekim tarafından muayene olması adına Veteriner Fakültesi hayvan Hastanesi'ne gitmenizi öneriyoruz." Dedi fakat asla fakülteye ulaşamıyorum ve o kadar uzak ki yolda stres olur diye de götüremedim...
Nolur yardım edin Börti yaşasın istiyorum
Shorts kısmında mubişimin güncel hali var...
Nolur yardım edin Börti yaşasın istiyorum
Shorts kısmında mubişimin güncel hali var...