• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet Kuşumun Sesi Kısıldı

omer.ck

Yeni Üye
10 yaşlarında bir muhabbet kuşum var. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz. Senelerdir gerek kendi kendine tabakta veya yeşilliklerin içinde yıkanıyor; gerekse ben ılık suyun altına sokarak yıkanmasına yardımcı oluyorum. 2 Gün önce kendisini ılık suyla yıkadıktan bir gün sonra sesi çıkmamaya başladı. Öterken boğazında kabaran tüylerin yine kabardığını görebiliyorum; ama sesi çıkmıyor. Çok heyecanlanırsa sadece çook kısık bir vik sesi çıkartıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Tecrübelerinize ve yanıtlarınıza göre önemli bir şeyse hemen kanatlı veterinere götüreceğim.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, streamable.com üzerinden güncel videosunu özellikle ses çıkaramadığı anın videosunu yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz? Beyaz peçete üzerinde güncel birkaç dışkının oldugu bir fotoğrafı da paylaşın bir inceleyelim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
10 yaşlarında bir muhabbet kuşum var. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz. Senelerdir gerek kendi kendine tabakta veya yeşilliklerin içinde yıkanıyor; gerekse ben ılık suyun altına sokarak yıkanmasına yardımcı oluyorum. 2 Gün önce kendisini ılık suyla yıkadıktan bir gün sonra sesi çıkmamaya başladı. Öterken boğazında kabaran tüylerin yine kabardığını görebiliyorum; ama sesi çıkmıyor. Çok heyecanlanırsa sadece çook kısık bir vik sesi çıkartıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Tecrübelerinize ve yanıtlarınıza göre önemli bir şeyse hemen kanatlı veterinere götüreceğim.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
geçmiş olsun üşütmüş büyük ihtimalle, banyo sonrası hafif rüzgar almışsa olabilir
Kekik çayı yapın lütfen
1 çay kaşığı kekik 1 çay bardağı su ile 2/3 dk kaynatın ,
Suluğuna %50 kekik çayı %50 su katın toplam yarım suluk olacak, 6/7 saat kalsın taze su ile değiştirin
Antibakteriyeldir, ufak bakteri de çok fayda sağlar
Eğer ki uyuklama kabarma gözlerini k sma varsa veteriner hekim görmeli

Üst Alt