• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kusumun rahatsizligi

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yok kizartmali seyler asla vermiuorum firinda ygsiz palamut vardi minicik bir sey ondan yemisti yaninda d yağsız patates vardi ondan cok az aldi sofra da hosaf vardi ondan icti bir yudum direkt aldim sonra o gunde biraz soguktu ev masada ki su bardagina tuylerini sokup ciksrtti hafif benim dusunceme gore kayisi hosafi dokundu ishal oldu cunku bir veterinerimizin onerisi uzerine sarimsakli su yapip 1 2 damla icirdik sonra kesildi nesesi yerine geldi ertesi gun aksam biands tekrar kusmaya başladı halsizlesti

Goturdugum hastanede usutmus dediler yem yemeye calisti yarim saat once ama sanirim bogazi sismis orada sertlik var yutamadigi icin kendini silkeleyerek ve hapsurarak geri çıkartıyor haslanmis yumurta sarisi ve misir unu ilik su ile mama yapip siringa yardimi ie verdim agzina daha sonra da su icirdim
Verdiğiniz besinler kuşlar için uygun olmadığı için hastalanmış olabilir. Bu gıdalardan uzak tutun onu. Tedavi görmesi gerekiyor, durumu ağırlaşabilir.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😔🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geç kalınmış bir vaka 😔 başınız canınız sağolsun 🙏

Rodiena