• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun poposunda kakalar var.

eflali61

Yeni Üye
Merhabalar, 5 gün önce 2 aylık erkek bir kuş sahiplendim. İlk geldiğinde poposunda kakalar vardı. Geçeceğini düşündüm ama geçmedi. Kaka yapıyor çok sulu değil katı da değil kıvamlı yeşil ve beyaz. Aynı zamanda banyo suyunda da garip bir şey vardı kusmuş olabilir. Yem yiyor güzelce ama bugün yemlerini aşağıya döktü hep. Hareketli bir kuş aslında ama çok tedirginim. Poposunu ıslak panukla silmeye çalıştıkça daha çok kaka geldi. Bilgisi olan ulaşabilir mi?

Ekli dosyalar

Lorca34

Aktif Üye
Merhaba, dışkı konusunu arkadaşlarım yorumlar ama kafes berbat durumda, yeni almışsınız kuşu vaktiniz olmamıştır ancak acil olarak o kafesin değişmesi lazım. Boyasız kafes alın, kemirilmiş tüm demirleri. Zehirdir, hayvanı ölüme kadar götürür. Umarım miniğimiz iyidir, banyo suyundaki de dışkı gibi görünüyor o suyu içmesin, yıkayın temizleyin banyosunu da suluğunu da. Kuşun videosunu çekin yükleyin buraya daha iyi yorumlarlar.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Lorca Arkadaşıma Katılıyorum. Temizlik Çok Önemlidir. Lütfen Düzenli Temizlik Yapin. Diski Konusuna Gelirsek Probiyotik Kullanıyor musunuz ? Elinizde Varsa 3 4 Gun Üst Üste Kullanin. Sorun Devam Ederse Kanatli Uzmanından Yardım Alin Lütfen. İhmal Etmeyin. Yavru Kuşlarda Popoda Diski Yapışması Olur. Bulundukları ortamda Hasta Oluyorlar.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

eflali61

Yeni Üye
Merhaba, dışkı konusunu arkadaşlarım yorumlar ama kafes berbat durumda, yeni almışsınız kuşu vaktiniz olmamıştır ancak acil olarak o kafesin değişmesi lazım. Boyasız kafes alın, kemirilmiş tüm demirleri. Zehirdir, hayvanı ölüme kadar götürür. Umarım miniğimiz iyidir, banyo suyundaki de dışkı gibi görünüyor o suyu içmesin, yıkayın temizleyin banyosunu da suluğunu da. Kuşun videosunu çekin yükleyin buraya daha iyi yorumlarlar.
Eski kuşumdan kaldı en kısa süredi değiştireceğim inşallah

eflali61

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Lorca Arkadaşıma Katılıyorum. Temizlik Çok Önemlidir. Lütfen Düzenli Temizlik Yapin. Diski Konusuna Gelirsek Probiyotik Kullanıyor musunuz ? Elinizde Varsa 3 4 Gun Üst Üste Kullanin. Sorun Devam Ederse Kanatli Uzmanından Yardım Alin Lütfen. İhmal Etmeyin. Yavru Kuşlarda Popoda Diski Yapışması Olur. Bulundukları ortamda Hasta Oluyorlar.
Hayır kullanmıyorum probiyotik hemen temin edeyim

Üst Alt