• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun popo kısmında şişlik

Merhaba muhabbet kuşum 1.5 yaşında ve sırt kısmının en altında poposuna doğru beyaz yumuşak zar gibi bir şey çıktı tam olarak ne olduğunu anlayamadım internetten araştırdım tümör yağ bezesi vs diyor kimisi anlayan var mı acaba fotoğraf attım bulunduğum yerde kuşlardan anlayan veteriner yok :((

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba evet gördüğüm kadarıyla yağ bezeleri var bu yüzden diyet yapılması uygun olur 👍Tüy yapısı da iyi görünmüyor ben mümkünse video görebilir miyim tünekte bir video olsun. Daha önce herhangi bir hastalık geçirdi mi? Evde ekstra birşey veriyor musunuz? Verdiğiniz yem ve katkıları da görebilir miyim

Merhaba evet gördüğüm kadarıyla yağ bezeleri var bu yüzden diyet yapılması uygun olur 👍Tüy yapısı da iyi görünmüyor ben mümkünse video görebilir miyim tünekte bir video olsun. Daha önce herhangi bir hastalık geçirdi mi? Evde ekstra birşey veriyor musunuz? Verdiğiniz yem ve katkıları da görebilir miyim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Video yükleyebilir misiniz video için adımlar: UVbZ8.png

Arkadaşım bana bu kuşu hediye ettiğinde arka ve ön kısmında hiç tüyü yoktu neredeyse eti görünüyordu.Ben ekstra olarak vitamin ve havuç elma verdim.daldarı verdim yumurtalı yem normal yem kum her şeyi var.Daha birkaç aydır tüyleri çıktı ama stresten kendini sürekli yoluyor.Tüylerini koparıyor ayna koyduğumdan beri daha da azaldı.Eş almam istedim ama petshoptaki de haklı olarak önermedi çok küçük ve tüyleri gelişmediği için.Sürekli kafesin üzerine çıkıp popo kısmını sürtüyor elime aldığımda elime sürtmeye çalışıyor.Dün de aynı sürtmeye çalışırken fark ettim.Aslında çok kilolu değil az yiyor.Daldarısı yumurtalı maması kumu ve normal yemi hep kafesinde.instagram adresiniz var mı acaba burdan video yüklenmiyor fotoğraf seçebiliyorum sadece yeni üye oldum sanırım youtube üzerinden paylaşıyorlar.

Üst Alt