• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun parmağina birsey oldu

dmlgkçttt

Yeni Üye
Kırılsa böyle durabilirmiydi incindiyse napabiliriz 😢😢😢😭😭😭

dmlgkçttt

Yeni Üye
Gagasini demirlere tutturuyor ve öyle duruyor cani yandığı için mi ayağı incinmiş galiba hep böyle mi kalır yoksa geçer mi???

dmlgkçttt

Yeni Üye
Şehmus BAKIR kuşum ayağını yere basamiyor şu an gittikçe kötüleşiyor sanki evde bizim uygulayabileceğimiz herhangi bir tedavi yöntemi var mı ? Ağrı kesici bir krem sürsem olur mu???

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şehmus BAKIR kuşum ayağını yere basamiyor şu an gittikçe kötüleşiyor sanki evde bizim uygulayabileceğimiz herhangi bir tedavi yöntemi var mı ? Ağrı kesici bir krem sürsem olur mu???
Video istedim göndermedinki kuşun ayağının durumunu bilmiyorum yerde çektiğin fotolardan sadece sırtını görüyorum tunegi tutamıyormu? Parmağını tutamıyormu? Kırık mi var yok mu onu da bilmiyorum evde yapacağınızı yukarda söyledim kuş aç kalmasın yeter eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tamam tunegi çıkarın tabana hamster talaşı koyun ve salmayin kafeste olması gerekir yere yakın yem ve su koyun yem yemezse elle besleme yapın haftada bir gerwit bir de entrobac verin suyuna tüm bunları yapmaya başladıktan sonra bir ay içinde ayağı daha iyi tutmaya başlayınca teramiycn deri melhemi sürmeye başlayınız şuan değil ama 👍

Üst Alt