• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun parmağı

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kanamayı durdurun pamukla peçeteyle çok bastırmayın.
Ayağı kırık diye düşünüyorum. d vitamini takviyesi yapın haftada iki gün
Eczaneden dvit 3 alın ağzına 2 damla damlatın yada çaykaşığı, şiringa ile damlatın
Voltaren veya dolgit krem yada hirudoid alın sabah ve uyumadan önce bastırmadan masaj yapın
Ödemi alır kan dolaşımını sağlar, travmayı önler .Fucidin krem de alın enfeksiyon kapmasın. İstanbulda kanatlı uzmanın olmamasının imkanı yok götürmeniz de lazım. @Semiha S. Abla İstanbulda biliyordur kanatlı uzman size önerebilir.
1773571704643.png1773571880474.png

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bunlar daha net sanirim
Merhaba plastik tünek kullanmayın lütfen, bakteri yayar ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Hamdi hocam gerekeni yazmış👍kırık büyük ihtimalle 😔ilaçları temin edin ve uygulayın
Geçmiş olsun

aysunmasaleymen

Yeni Üye
Kanamayı durdurun pamukla peçeteyle çok bastırmayın.
Ayağı kırık diye düşünüyorum. d vitamini takviyesi yapın haftada iki gün
Eczaneden dvit 3 alın ağzına 2 damla damlatın yada çaykaşığı, şiringa ile damlatın
Voltaren veya dolgit krem yada hirudoid alın sabah ve uyumadan önce bastırmadan masaj yapın
Ödemi alır kan dolaşımını sağlar, travmayı önler .Fucidin krem de alın enfeksiyon kapmasın. İstanbulda kanatlı uzmanın olmamasının imkanı yok götürmeniz de lazım. @Semiha S. Abla İstanbulda biliyordur kanatlı uzman size önerebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 102961Ekli dosyayı görüntüle 102962
Fucidini günde kaç kere kullanmalıyım. Birde tunekte mi durması daha sağlıklı yoksa bı süre zemine basması mi ?

aysunmasaleymen

Yeni Üye
Merhaba plastik tünek kullanmayın lütfen, bakteri yayar ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Hamdi hocam gerekeni yazmış👍kırık büyük ihtimalle 😔ilaçları temin edin ve uygulayın
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim . Bı bölümde rif ampul demisler ama kullanmalimiyim ?

aysunmasaleymen

Yeni Üye
Uygun bır veteriner de ariycam bı taraftan . Bulunduğum yerdeki veterinerler maalesef biraz fazla zengin kısma hitap ediyor ve beni zorluyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Uygun bır veteriner de ariycam bı taraftan . Bulunduğum yerdeki veterinerler maalesef biraz fazla zengin kısma hitap ediyor ve beni zorluyor.
Onları yapacağı birşey yok zaten, paranızı boşa harcamayın
Arka parmak olduğu için tünekte rahat durur
Rif de olur fucidin krem de
Rife dokunursa sıkıntı olmaz krem gece sürülür, Rifi günde 2/3 defa parmağına 1 damla damlatın
Zaman alır ama Allah ın izniyle inşallah düzelir 🤲😊

aysunmasaleymen

Yeni Üye
Onları yapacağı birşey yok zaten, paranızı boşa harcamayın
Arka parmak olduğu için tünekte rahat durur
Rif de olur fucidin krem de
Rife dokunursa sıkıntı olmaz krem gece sürülür, Rifi günde 2/3 defa parmağına 1 damla damlatın
Zaman alır ama Allah ın izniyle inşallah düzelir 🤲😊
İçime Su serptiniz gerçekten Allah razı olsun. 🤲 Bu tarz bı durum yaşamamak için tül bile kullanmiyodum ama yinede başımıza geldi. Allah beterinden saklasın. Benim hatam her gördüğümde içim kan ağlıyor. Beni biraz rahatlattıniz. Tekrardan teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İçime Su serptiniz gerçekten Allah razı olsun. 🤲 Bu tarz bı durum yaşamamak için tül bile kullanmiyodum ama yinede başımıza geldi. Allah beterinden saklasın. Benim hatam her gördüğümde içim kan ağlıyor. Beni biraz rahatlattıniz. Tekrardan teşekkür ederim.
Estağfurullah Rabbim sizden de razı olsun inşallah 😊🤲
Veteriner alçıya alamaz, atel saramaz, size yumuşak bir zemin vs vs diyecektir
Eczaneden Rif ve dvit 3 vitamin alın
Rifi günde 2/3 defa sürün
D vitaminini 3 günde 1 damla ağzına damlatın 😊
Biraz zaman alır Allah ın izniyle inşallah düzelir 😊🤲
Not: Rifi ücretli veren eczaneler var sorun lütfen

Üst Alt