• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun parmağı koptu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ve Rif i keseyimmi veterinere gidene kadar sadece krem mi süreyim
Hayır sabah kremi yedirin ayağına rif gün içinde devam edin, bakteri oluşmasın
Fucidin yara yanık kremdir antibiyotikdir
Rif antibakteriyel ve antibiyotikdir ikisini çarpıştırın

Kübrapaşa

Yeni Üye
Yani çok soru soruyorum biliyorum ama uçmasına izin vereyimmi ben uçup neşeleniyor diye çıkartıyordum hatamı oldu acaba ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yani çok soru soruyorum biliyorum ama uçmasına izin vereyimmi ben uçup neşeleniyor diye çıkartıyordum hatamı oldu acaba ?
Estağfurullah 😊🤲, ayağının temas ettiği yerler kuru olsun, nemde deri mikrobu çeker, kontrollü şekilde çıksın, birde dışarı çıkınca hareketten şişmiş olabilir, sonuçta kemik, takmasın yeterli😊💓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam tüneğide duranımı🥹
Üzülmeyin😊🤲, zoru başardı o çok güçlü ve tabiki sizde😊🤲
Tüneği de dursun, onun pençesi, tutacağı, yürümesi, uçup yere konarken dengesi, herşeyi ayakları😊🤲ve bir tane eksildi..
Tabiki zorlanacak, önemli olan artık derisi tam iyileşsin annesi sorun kalmıyacak😊🤲

Kübrapaşa

Yeni Üye
Üzülmeyin😊🤲, zoru başardı o çok güçlü ve tabiki sizde😊🤲
Tüneği de dursun, onun pençesi, tutacağı, yürümesi, uçup yere konarken dengesi, herşeyi ayakları😊🤲ve bir tane eksildi..
Tabiki zorlanacak, önemli olan artık derisi tam iyileşsin annesi sorun kalmıyacak😊🤲
Ya amin inşallah valla şaka gelir belki ama hergün ağlıyorum belki abartı ama canım gidiyor oyuncak hiç koymazdım dışarda gözümün önünde oynasın diye biri illa takalım dedi gaflete düştüm yani koruyamadım çok seviyorum çok teşekkür ederim paşayı sizin sayenizde kurtardım iyiki varsınız

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ya amin inşallah valla şaka gelir belki ama hergün ağlıyorum belki abartı ama canım gidiyor oyuncak hiç koymazdım dışarda gözümün önünde oynasın diye biri illa takalım dedi gaflete düştüm yani koruyamadım çok seviyorum çok teşekkür ederim paşayı sizin sayenizde kurtardım iyiki varsınız
Ben teşekkür ederim sizlerde iyi ki varsınız hep beraber öğrenip öğretiyoruz, Takdiri ilahi Rabbimin biz sebep oluyoruz🤲😊
Geçti bitti artık bundan tecrübe kazandık, bizde çok üzüldük,
2 gün önce gece kuşlarıma baktım ve ışığı kapatmak üzere odalarına girdim, yavru 1 aylık Birtane si tülü kafasına geçirmiş gövde dışarı başı tülde😔inanamadım, kardeşleri yanında hepsi panik olmuş, hemen çıkardım, ona kızdım tülü attım, gece 2 olmuştu ve belki 10 defa kontrol ettim, ya boğulsaydı ya bişey olsaydı, içimdeki ses susmuyordu😔
Çok şükür birşey olmadı, saniyeler içinde oluyor malesef, bazen elimizden bir şey gelmiyor, bu yüzden üzülmeyin artık, yolumuza bakalım tedavi edelim geçsin gitsin bu süreç🤲😊💓

Üst Alt