• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun neyi var

Berf

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Tuvaletinde bozulmalar,ishal
Hastalık Belirti Tarihi
1 Tem 2021
Merhabalar,
Benim 5-6 yaşlarında erkek muhabbet kuşum var. Çok oyuncu neşesi falan gayet iyi ama sıcaklar başladığımdan beri yaklaşık 1 aydır ara ara kakasında bozulmalar meydana geliyor. Fakülteye de götürdüm bir sonuç alamadım. Bugün yem yemesinde de biraz azalma oldu. Neşesi gayet yerinde ama çok endişeliyim. Ara ara fotoğraftaki gibi oluyor ama düzeliyor. Gözüm gibi bakıyorum her gün kaka kontrolü yapıyorum yemesine içmesine dikkat ediyorum, kafes temizliğine çok dikkat ediyorum ama yine de bakteriden şüpheleniyorum lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yediği yiyeceklerden dolayı kakada değişiklik olabilir anormal bir dışkı değil

Berf

Yeni Üye
Farklı bir şey yemedi ki hiç uzun zamandır mamasından yiyor sadece vitamin veriyorum bazen de salatalık. Değişik bir kaka değilse çok rahatladım. Yem yemesi azaldı ama sıkıntı var mıdır?

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kuşunuzun resmini görebilir miyim? Vitamini ne zaman aldınız ve nasıl veriyorsunuz?
Salatalık ve başka evde verilen hiçbisey vermeyin sadece su ve yem vererek hergun tazeleyerek bize üç gün sonra tekrar dışkı resmi yollayın bakalım 👍

Berf

Yeni Üye
Vitamini hep vardı yenisini 2-3 ay önce aldım avi-vit in toz halindeki multivitaminini kullanıyorum. Suluğuna ağzına kadar su koyup yaklaşık 100 ml sanırım, bir çay kaşığının 4/1 i olacak şekilde toz koyuyorum. Günlük hatta bazen saatlik su değişimi yapıyorum malum sıcaklardan.2 günde bir de kafesini değiştirip haftalık kafesini yıkıyorum. Tuvaleti düzelmiş ama ara ara o şekilde yapıyor birkaç kere öyle yaptıktan sonra düzeliyor tuvaleti.3 gün sonda tekrardan atarım:) teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Son durum nedir? Güncel dışkı resmi yollayın bakalım 👍

Üst Alt