• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusumun neyi var

Kusum 5 yasında cok neseli bir kustu oyun oynardı hep ama bir ay önce falan kafese kucuk parazit bit tarzı şeyler gelmişti onu atlattık temizlendik derken sevinemedim cunku kusum sanki bir haftadır gitmis ve yerine baska biri gelmis gibi benimle bile az ilgileniyor kafesten cıkarınca sureklı birsey kemirme cabasında veya bos bos duruyor bazen gagasını acıyor ardına kadar ama bunu normal vakitlerde yapıyor yoruldugu icin değil, yanındaki diğer kusumla iyi anlasıyotlardı ama artık diğer kus ta kotu davranıyor ve bugün ucurmak ıcın kafesten cıkarttıgımda farkettim kusum bugun kustu durduk yere ve elime cok zayıf geldi diğer kıyasla ama yem yiyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Küsmüş olabilir çok hassaslar yeni kuş aldım dişi kusum için yeni kuş hasta erkek biraz ilgilendim dişi kuşum bana küstü ama gônlünü aldım budurum hep döngüye girer buyüzden ben 2 kusuma aynı davranıyorum böylelikle küsmüyolar bazen küsselerde hemen barışiyolar ilgi alaka çok önemli kuşlarda eski kusumda dikkat edemedim çok sıcak kanlıydı vefat etti ama artık hepsine aynı ölçüde davranıyorum sorun çözülmüş oluyor ben kuşuma durumu anlatıyorum gerçektende anlayıp eski haline dönüyor küsünce yada kıskanınca kaşlarını çatıyor ve hiç yüzüme bile bakmıyor empati sıcak kanlılık sevgi sefkat ve ikram la bu iş 2 dakikada halloluyor Muhabbet kuşu dünyası Çok tatlılar canımdan daha çok seviyorum hayvanları 🥰

Küsmüş olabilir çok hassaslar yeni kuş aldım dişi kusum için yeni kuş hasta erkek biraz ilgilendim dişi kuşum bana küstü ama gônlünü aldım budurum hep döngüye girer buyüzden ben 2 kusuma aynı davranıyorum böylelikle küsmüyolar bazen küsselerde hemen barışiyolar ilgi alaka çok önemli kuşlarda eski kusumda dikkat edemedim çok sıcak kanlıydı vefat etti ama artık hepsine aynı ölçüde davranıyorum sorun çözülmüş oluyor ben kuşuma durumu anlatıyorum gerçektende anlayıp eski haline dönüyor küsünce yada kıskanınca kaşlarını çatıyor ve hiç yüzüme bile bakmıyor empati sıcak kanlılık sevgi sefkat ve ikram la bu iş 2 dakikada halloluyor Muhabbet kuşu dünyası Çok tatlılar canımdan daha çok seviyorum hayvanları 🥰
Vefat eden kusunuz için cok uzgunum evet cok tatlı hayvanlar ama sorunum benimle ilgilenmemesinden cok hasta olmasından korkmam. cunku sadece durgunlasmadı kusuyor ve hatta zayıfladı avcıma alınca gogus kemiğini hissediyorum yem yemesine ragmen

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
B
Vefat eden kusunuz için cok uzgunum evet cok tatlı hayvanlar ama sorunum benimle ilgilenmemesinden cok hasta olmasından korkmam. cunku sadece durgunlasmadı kusuyor ve hatta zayıfladı avcıma alınca gogus kemiğini hissediyorum yem yemesine ragmen
Benim Mavişimde öyleydi para yoktu veterinere götürecek vefat etti insaallah sizinki iyileşir

Üst Alt