• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun neyi var ?

kadirjpp

Yeni Üye
Öncelikle hayırlı ramazanlar diler ve herkesi selamlıyorum.
Kuşum gün içinde çok enerjik konuşur yemini yer oradan oraya uçar,
Kuşumda bundan aylar önce yine böyle hıçkırır gibi ses çıkarırdı ve forma yazdım enfeksiyon olabileceğini Dr.animal sprey tedavisi uygulanması gerektiği kıymetli görüşünü aldım.
Tabi ben bu tedavi yarım yamalak yaptım kuşumu tutmaya kıyamadığım için ilk iki gün tutarak uyguladım 3-4. Günler kafesin içindeyken burnuna denk getirecek şekilde uzaktan sprey yaptım.
Bir şeyi gözlemledim bu durum yine nüksedince kuşum daldarını çok seviyor ben de mahrum bırakmıyorum veriyorum daldarı ama daldarını yiyince bu hıçkırma kusmaya çalışma eylemini daha çok yaptığını farkettim.
Bu arada kuşuma rönfirield ürünlerinden gerwit-w, usnegano , entrobac gibi çoklukla olmasada ( haftada 1 ve ya 2 haftada 1 tane herhangi birinden) suluğuna koyuyorum.
Tekrardan kuşuma ne tedavi uygulamalıyım değerli ve kıymetli tavsiyelerinizi görüşlerinizi bekliyorum 🙏🏻
Watch unnamed | Streamable

IMG_4597.jpegIMG_4599.jpegIMG_4601.jpeg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle hayırlı ramazanlar diler ve herkesi selamlıyorum.
Kuşum gün içinde çok enerjik konuşur yemini yer oradan oraya uçar,
Kuşumda bundan aylar önce yine böyle hıçkırır gibi ses çıkarırdı ve forma yazdım enfeksiyon olabileceğini Dr.animal sprey tedavisi uygulanması gerektiği kıymetli görüşünü aldım.
Tabi ben bu tedavi yarım yamalak yaptım kuşumu tutmaya kıyamadığım için ilk iki gün tutarak uyguladım 3-4. Günler kafesin içindeyken burnuna denk getirecek şekilde uzaktan sprey yaptım.
Bir şeyi gözlemledim bu durum yine nüksedince kuşum daldarını çok seviyor ben de mahrum bırakmıyorum veriyorum daldarı ama daldarını yiyince bu hıçkırma kusmaya çalışma eylemini daha çok yaptığını farkettim.
Bu arada kuşuma rönfirield ürünlerinden gerwit-w, usnegano , entrobac gibi çoklukla olmasada ( haftada 1 ve ya 2 haftada 1 tane herhangi birinden) suluğuna koyuyorum.
Tekrardan kuşuma ne tedavi uygulamalıyım değerli ve kıymetli tavsiyelerinizi görüşlerinizi bekliyorum 🙏🏻
Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyayı görüntüle 102703Ekli dosyayı görüntüle 102706Ekli dosyayı görüntüle 102707
Merhaba geçmiş olsun
Dışkılar normal darıyı vermeyin
Takviyeleri rutin olarak verilmelidir haftada 1 defa😊
Darı ne zamandır var bayat olabilir
Dr animal var elinizde uzaktan püskürtün yüzüne
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, önceki konunuza da baktım şimdiki ile beraber bende size Makale - Kuşlara Kekiğin Faydaları ve Kekik Çayı Tarifi Demet Hanım'ın söylediklerine ek olarak kekik çayı önermek istedim. Faydası çoktur. Makalede detaylarını görebilirsiniz. Benim çocuk rahatsız olmasa bile 2 haftada 1 arada veririm faydalı ve içmeyi de çok seviyor :) Dal darısı bence de bayatlamış olabilir yenisini temin edinin derim 🙏

kadirjpp

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Dışkılar normal darıyı vermeyin
Takviyeleri rutin olarak verilmelidir haftada 1 defa😊
Darı ne zamandır var bayat olabilir
Dr animal var elinizde uzaktan püskürtün yüzüne
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Probiyotik nasıl kullanmalıyım doğru kullanımı yani beyaz küçük kaşık vermişler probiyotik yanında şişenin içinden ne kadar almalıyım kaşığa ve suluğun dolulık oranı ne olmalı ek olarakta kuşumu tutmadan Dr animali uzaktan sıksam olur mu tutmaya kıyamıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Probiyotik nasıl kullanmalıyım doğru kullanımı yani beyaz küçük kaşık vermişler probiyotik yanında şişenin içinden ne kadar almalıyım kaşığa ve suluğun dolulık oranı ne olmalı ek olarakta kuşumu tutmadan Dr animali uzaktan sıksam olur mu tutmaya kıyamıyorum
Merhaba, probiyotik yarım suluğa mercimek tanesi kadar toplam 7/8 saat kalacak, taze su ile değişecek
Haftada 1 defa
Dr animal uzaktan sıkabilirsiniz, yüzüne gelsin👍

Üst Alt