• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşumun nefes alırken çıkardığı ses

Mami23

Yeni Üye
Veterinerlik fakültesine götürdüm bugün. Oda değişikliğinden dolayı ceryanda kaldığını söyledi yine röntgen vs. yapılmadı buraya attığım videolardan bakarak söyledi. Doksimis yazmasını rica ettim. Ağır olacağını söyledi ve baytril %2.5 lik yazdı. Bugünden itibaren ona başlayacam bakalım artık götürebileceğim bir yer kalmadı.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
En iyisini yapmışsın fakülteye giderek. İyi haberlerini bekliyoruz. 🙏 Okaliptus yağındanda faydalanabilirsin ayrıca rahatlaması için aktardan alıp. Sıcak bir yuvarlak büyük borcama 8 damla damlatarak kafes yanına koyup buharıdan faydalanır ilaç etki edene kadar. Bu tarz rahatsızlığı bende diğer kuşumda yaşamıştım. Doksimis içerikli ilaç, okaliptus yağı ve nebilazatör cihazıyla hava verip atlattık. Senin kuşunda kısa sürede atlatır sağlığına kavuşur. 🙏

Mami23

Yeni Üye
İyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Mami23

Yeni Üye
Hareketlendi biraz hafif hafif konuşmayada başladı. Ama bugün burunun üstünde kanamayı gördüm. Nefes alış verişinde ses hala var ama genel olarak iyi. Kanamanın nedeni ne olabilir sizce?

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
İnşallah daha da iyi olacak. Tırnakla yada kafes içi kaşınma yaparken yapmış olabilir mi? Tırnaklar sivri mi? Deride yara var mı? Burun içinden gelen bir kana benzemiyor üst tarafta. Deride açılma varsa termaycini kulak çöpünün ucuyla onuda rahatsız etmeyecek şekilde çok az akşam ışıkları kapatmadan önce sürebilirsin. Gece oynamaz yarayla hem eğer tahmin ettiğim gibi yara varsa bunu uygulayabilirsin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Düzelmiştiş biraz ama şimdiki hali böyle ne yapacam bilmiyorum. Streamable Video
Kursak enfeksiyon belirtisi var yani bunun için doğal yöntemimiz olan kursaktan zeolitli besleme yapılabilir elinizde entrobac varsa ilk üç gün verin ve zeolit, besleme maması, aparat temin ediniz beslemeyi yapamam derseniz yakınlarınızda Kuşçu varsa yaptırabilirsiniz yada ilaç olarak fungistop temin edebilirsiniz ilaç son çare benim için 👍

Üst Alt