• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kursak mantarı iyileşmiyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Aynı durumdayım.Önce nefes problemi yaşadık,antibiyotik kullanınca kursak mantarı başlamış dendi.Ona da antifungal kullandım.Tedavi bitince 3-4 gün sonra şimdi yeniden nefes problemi başladı.Arada ishal oluyor,bugün de başını sallıyor.

Yemliğinden bir tane yem alıp tüneğine eğilip ağzında onu çeviriyor.Bunu defalarca yapıyor.
Merhaba. Geçmiş olsun. Yeni konu açtınız mı?
Açmadıysanız kuşun videosunu streamable üzerinden buraya ekleyin bakalım. Üst üste fazla ilaç kullanmak kuşu yorar. İlaç öncesi ve sonrası probiyotik kullandınız mı?

muhabbetsahibi

Yeni Üye
Merhaba. Geçmiş olsun. Yeni konu açtınız mı?
Açmadıysanız kuşun videosunu streamable üzerinden buraya ekleyin bakalım. Üst üste fazla ilaç kullanmak kuşu yorar. İlaç öncesi ve sonrası probiyotik kullandınız mı?

Probiyotik kullandım.İyileşmişti,başa döndük gibi.Video çekemiyorum şu an maalesef.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Probiyotik kullandım.İyileşmişti,başa döndük gibi.Video çekemiyorum şu an maalesef.
Kullandığınız ilaçlar beşeri ilaç ise kendini tekrar eder hastalık, zira onlar baskılıyor ama tam geçirmiyor hastalığı ve beşeri ilaçlarda şeker oluyor bu da etkili olur tekrar nüksetmesine.

Üst Alt