• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşumun kursağı şiş ve yem dolu gibi

zereny

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşum var uçmuyor ama sürekli hareketli olmasını sağlıyorum geçenlerde sanki kuraagi elime çok dolu gibi gelmisti biraz baktım sürekli sürekli kontrol ettim ama inmedi biraz yem vermeyide bıraktım yine gitmedi hala yem yiyor hareketli halsiz değil qma şişlik gitmiyor gibi hemde başka forumlarda sordum fotigraflarini videolarını diski resimlerini attim 10 damla sirek koyun dediler suyuna ama zararlı olduğunu gormustum koymalı miyim ne yapmalıyım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Hassas tartı ile tartıp kilosunu söyler misiniz? Sirke vermeyin.

Kullandığınız takviyeler var mı?

zereny

Yeni Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Hassas tartı ile tartıp kilosunu söyler misiniz? Sirke vermeyin.

Kullandığınız takviyeler var mı?
Hassas tartıda kilosu 53 gram çıkıyor takviye olarak multivitamin kullanıyorum suyuna sadece

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hassas tartıda kilosu 53 gram çıkıyor takviye olarak multivitamin kullanıyorum suyuna sadece
Kuşunuz biraz fazla tombik bu nedenle diyet yapması lazım öncelikle meyve vermeyin, haftada 2 gün sebze verin bol bol hareket etsin haftada 2 kez yemine devedikeni tohumu unu serpin 🌸

zereny

Yeni Üye
Kuşunuz biraz fazla tombik bu nedenle diyet yapması lazım öncelikle meyve vermeyin, haftada 2 gün sebze verin bol bol hareket etsin haftada 2 kez yemine devedikeni tohumu unu serpin 🌸
Tombik olduğundan dolayı mı ya bazen yem vermedim Bi sur kuşağı yine dolu gibiydi ama yinede sağlıklı gibi yani her zamanki gib

Üst Alt