• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşumun kanat ucu koptu

biobelinda

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bu Sabah kuşumun kanat ucunun koptuğunu farkettim neden dolayı olabilir veya bı hastalık belirtisi olabilir mi bizden biri veya diğer kuş yaklaşınca vikviklemeye başlıyor neden olabilir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kendi mi kopardı. Kaşınma durumu var mı. BT amin forte takviye kullanmanızı öneririm. Haftada bir bir tatlı kaşığı yulaf verin. Tüyede girmiş olabilir. dış patazit ihtimaline karşı tek damla vilmectin uygulaması yapmanızı öneririm.

biobelinda

Yeni Üye
Kendi mi kopardı. Kaşınma durumu var mı. BT amin forte takviye kullanmanızı öneririm. Haftada bir bir tatlı kaşığı yulaf verin. Tüyede girmiş olabilir. dış patazit ihtimaline karşı tek damla vilmectin uygulaması yapmanızı öneririm.
Kendi mi kopardı inanın hiç bilmiyorum ama bir ara kanadı kanamıştı , arada bir kaşınıyor ama tüylerini temizliyordur diye düşünüyorum tüy konusuna gelecek olursak kafasında beyaz tupcukler çıkmış diğer kuşumda tüye girmiş durumda fakat onda kanadının koptuğunu görmedim

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Kendi mi kopardı inanın hiç bilmiyorum ama bir ara kanadı kanamıştı , arada bir kaşınıyor ama tüylerini temizliyordur diye düşünüyorum tüy konusuna gelecek olursak kafasında beyaz tupcukler çıkmış diğer kuşumda tüye girmiş durumda fakat onda kanadının koptuğunu görmedim
Kuşunuzun başında tüpçükler varsa tüydedir. @Semiha S. hanımın ilettiği gibi b vitamini kullanın daha rahat atlatır bu dönemi. Bundan temin edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 46898

Üst Alt