Merhabalar, kuşum kaşınıyor ve kanat altlarını kanatıyor. Parazitler için sprey kullandım ama geçmeyince veterinere götürdüm. Antibiyotik verdi, 10 gün kullandım yaralar iyileşti biraz ama tamamen iyileşmedi. Daha sonra tanıdığımız bir kuşcuya gittik, o da Vilmectin kullanmamızı söyledi. Haftada bir kere suyuna 5-6 damla kullanmamızı söyledi. Yaralar eskiye göre daha iyi gibi ama devamlı bir iyileşiyor bir kötü oluyor. 2 güne bir de biraz suya elma sirkesi katarak kulak pamuğu ile de siliyorum onu. Bugün de gönüllü bir veteriner ile yazıştım sosyal medyadan o da Vilmectin asla vermeyin, inekler için filan dedi. Krem söyledi ama en iyisi veterinere götürmem olduğunu söyledi.
İki haftalığına birine bırakmamız gerekmişti. Oradan geldiğinde yaraları çok daha iyiydi. Biraz daha ilgisiz kalmıştı orada. Acaba fazla ilgiden de kaynaklanabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
İki haftalığına birine bırakmamız gerekmişti. Oradan geldiğinde yaraları çok daha iyiydi. Biraz daha ilgisiz kalmıştı orada. Acaba fazla ilgiden de kaynaklanabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.