Sagolaısn abi tırnakları durduk ama ayak nasıl düzelmiyor tırnakları kestireli 10 15 gün oldu zaten ama ayak ve kanadı inşallah iyileşir teşekkür ederim tekrardan
Sagolaısn abi tırnakları durduk ama ayak nasıl düzelmiyor tırnakları kestireli 10 15 gün oldu zaten ama ayak ve kanadı inşallah iyileşir teşekkür ederim tekrardan
Her şeyi fazladan var abi 2 suluk 3 yemlik aç kalır diye tahtadanda yaptım salıncak herşey koydum zaten çok hareketli ve çok iştahlı yem yiyor günde 1 kez hepsini üflüyorum anca yetiyor hatta
Her şeyi fazladan var abi 2 suluk 3 yemlik aç kalır diye tahtadanda yaptım salıncak herşey koydum zaten çok hareketli ve çok iştahlı yem yiyor günde 1 kez hepsini üflüyorum anca yetiyor hatta
Kanat içindeki yara için hangi etken maddeli ilacı kullandınız öğrenebilir misiniz? Dışkıları şuan anormal gelmedi gözüme.
Tırnaklar için ise o veteriner hekimi tercih etmeyin, ettirmeyin.
Veteriner hekim o ilacı kendi içsin. Kanatlı veterineri ne götürüp röntgen çektirin kıl kökü kalmış olabilir. İç iltihaplanma olabilir. İncelenmesi lazim
Veteriner hekim o ilacı kendi içsin. Kanatlı veterineri ne götürüp röntgen çektirin kıl kökü kalmış olabilir. İç iltihaplanma olabilir. İncelenmesi lazim
ABİ normal özellere götürdüm sonra zaten kuş yerine götürdüm kuşu özeller tırnak kes sonra vikatamin antebiyötük ilaci verdi kurutsun diye sonra başka yere daha götürdüm kul yerine veteriner dedi tırnak kesiyorum ve bu ilacı alacaksın bu kadar dedi gönderdi
Abi şimdi ben onları aldıktan sonra kuşun uçmaz dedi birisi öyle bir şey varmı birde abi yakalık dedin bulamadım petshoplarda da papagan yakalıgı olurmu internette vardı