• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kanadının altında yara

Serhat

Yeni Üye
Sagolaısn abi tırnakları durduk ama ayak nasıl düzelmiyor tırnakları kestireli 10 15 gün oldu zaten ama ayak ve kanadı inşallah iyileşir teşekkür ederim tekrardan

Semihzz123

Tutkulu
Sagolaısn abi tırnakları durduk ama ayak nasıl düzelmiyor tırnakları kestireli 10 15 gün oldu zaten ama ayak ve kanadı inşallah iyileşir teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim çok bi yardımda bulunamadım ama yarın veya yarına kadar bilen abilerde bir bakar.

Semihzz123

Tutkulu
Bu arada kuşun kafesinde: kalamar kemiği,kumu,suyu,yemi Ve gaga taşını eksik etmeyin bu süreçte dinlenmesini öneririm.

Serhat

Yeni Üye
Her şeyi fazladan var abi 2 suluk 3 yemlik aç kalır diye tahtadanda yaptım salıncak herşey koydum zaten çok hareketli ve çok iştahlı yem yiyor günde 1 kez hepsini üflüyorum anca yetiyor hatta

Semihzz123

Tutkulu
Her şeyi fazladan var abi 2 suluk 3 yemlik aç kalır diye tahtadanda yaptım salıncak herşey koydum zaten çok hareketli ve çok iştahlı yem yiyor günde 1 kez hepsini üflüyorum anca yetiyor hatta
Tamamdır, veteriner herhangi bir vitamin verdimi

Serhat

Yeni Üye
Verdi abi normal veteriner birde antebiyötük ondanda vitamin vardı

Serhat

Yeni Üye
Geçiçi buna koydum abi kafesi temizlicem diye yarın şimdi böyle katı

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kanat içindeki yara için hangi etken maddeli ilacı kullandınız öğrenebilir misiniz? Dışkıları şuan anormal gelmedi gözüme.
Tırnaklar için ise o veteriner hekimi tercih etmeyin, ettirmeyin.

Serhat

Yeni Üye
Oraya teremci sürdüm abi başka bir şey sürmedim

Serhat

Yeni Üye
Bu abi 5 gün kullancaksın dedi toz halinde

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu abi 5 gün kullancaksın dedi toz halinde
Veteriner hekim o ilacı kendi içsin. Kanatlı veterineri ne götürüp röntgen çektirin kıl kökü kalmış olabilir. İç iltihaplanma olabilir. İncelenmesi lazim

Serhat

Yeni Üye
He abi toz halinde ilaç ve çok minik birşey yani koyuyorum ilacına 5 gün koydum şuan kestim normal vitamin koyuyorum

Serhat

Yeni Üye
ABİ normal özellere götürdüm sonra zaten kuş yerine götürdüm kuşu özeller tırnak kes sonra vikatamin antebiyötük ilaci verdi kurutsun diye sonra başka yere daha götürdüm kul yerine veteriner dedi tırnak kesiyorum ve bu ilacı alacaksın bu kadar dedi gönderdi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk olarak kuşa boyunluk takılması gerekiyor.kendini kaşımamasi lazım böylece iyileşme olur

Serhat

Yeni Üye
Abi şimdi ben onları aldıktan sonra kuşun uçmaz dedi birisi öyle bir şey varmı birde abi yakalık dedin bulamadım petshoplarda da papagan yakalıgı olurmu internette vardı

Son düzenleme:
Üst Alt