• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun kalp atışı durduğu yerde hizli

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet hızlı nefes alıp veriyor ondan sanırım. Bana hızlı kalp atışı gibi geliyor ama hızlı nefes alıp verme de olabilir o. Çok nadir giy gibi ses cikariyor ama nadir. Bazende boğazında bişey var gibi yapıyor sanki kusmak ister gibi ama bi kusmuk ve hiç yaşamadık. Dediğim gibi enerjisi iyi kendi yemegini yiyor bazen kafama geliyor. Ama bazende böyle kabarık duruyor uyukluyor böyle hızlı şekilde göğsü oynuyor kalp sandım ama hızlı nefeste olabilir
Solunum Problemi Var. Kalp Atımı dediğiniz Büyük İhtimalle Kava Kesesi Sıkıntısından Kaynaklanıyor. Rahat Nefes Alamadığı İçin Hizli Nefes Alıp Veriyor. İmkanınız Varsa bence Bir Uzman Görmeli. Uzaktan ilaç Oneremeyiz. Ama Gidene Kadar Kekik Çayi Yapin Rahatlatir Biraz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet hızlı nefes alıp veriyor ondan sanırım. Bana hızlı kalp atışı gibi geliyor ama hızlı nefes alıp verme de olabilir o. Çok nadir giy gibi ses cikariyor ama nadir. Bazende boğazında bişey var gibi yapıyor sanki kusmak ister gibi ama bi kusmuk ve hiç yaşamadık. Dediğim gibi enerjisi iyi kendi yemegini yiyor bazen kafama geliyor. Ama bazende böyle kabarık duruyor uyukluyor böyle hızlı şekilde göğsü oynuyor kalp sandım ama hızlı nefeste olabilir
Evet hızlı nefes alıp verdiği için popo yada göğüs kısmı inip kalkar genelde. Kuşta ya solunum zorluğu var yada yumurta sıkışması da ihtimal dahilinde. Yumurta sıkışmasına karşı isterseniz popo içine ve ağzına bir damla sıvı yağ damlatın. Yumurta yoksa bile zararı olmaz merak etmeyin. Ama bende kanatlı uzman görmesi taraftarıyım.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

bberk

Yeni Üye
Kekik çayı yapayim hemen. Yeme gitti şimdi baya atık mesela yumurta verdim nasıl kısa koşa geliyor. Aslında enerjisi var yani ama dün özellikle öyle kabarık duruyor ittiriyorum gitmiyor normalde öyle sevdirmez istediğim yerini öptüm sevdim falan bugün daha hareketli arada kabarıyor uyuyor ama. Zor nefes alıyor o zaman durum bu gibi duruyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben olası ihtimalleri değerlendirdim. Dişi kuş sahipleri bazen yumurta sıkışması olduğunu pek anlamıyorlar. O zaman diğer ihtimal daha güçlü. Kekik çayı yapın tabi ama bunlar kısa süreli çözümler. Bu kabarıklık devam ederse kanatlı uzman desteği sağlarsanız iyi olur. 🌸

eyidas

Aktif Üye
Hocam hassas tartım yok. Ama hala aynı yumuşaklıkta bı hafifleme sezmiyorum iştahı iyi onda bı değişim olmadı.
Karın bölgesini kontrol edin elinize kemik geliyor mu? Geliyorsa zayıftır. Birde bu soba olayını merak ettim bende nasıl bir sistemi var oda ısısı yeterliyse fazla geliyor olabilir nefes alışverişi hızlanır böylelikle. Kekik çayı deneyin elbette birde zeolit tozu ve probiyotik almalısınız bence dışkısı pek sağlıklı gelmedi. Şehmus Hoca'mızla iletişime geçin lütfen arkadaşlar iletmiş yukarıda

bberk

Yeni Üye
Ben olası ihtimalleri değerlendirdim. Dişi kuş sahipleri bazen yumurta sıkışması olduğunu pek anlamıyorlar. O zaman diğer ihtimal daha güçlü. Kekik çayı yapın tabi ama bunlar kısa süreli çözümler. Bu kabarıklık devam ederse kanatlı uzman desteği sağlarsanız iyi olur. 🌸
Herkese çok teşekkür ediyorum

bberk

Yeni Üye
Karın bölgesini kontrol edin elinize kemik geliyor mu? Geliyorsa zayıftır. Birde bu soba olayını merak ettim bende nasıl bir sistemi var oda ısısı yeterliyse fazla geliyor olabilir nefes alışverişi hızlanır böylelikle. Kekik çayı deneyin elbette birde zeolit tozu ve probiyotik almalısınız bence dışkısı pek sağlıklı gelmedi. Şehmus Hoca'mızla iletişime geçin lütfen arkadaşlar iletmiş yukarıda
Onların siparişini vereceğim hemen. Kemik gelmiyor oldukça yumuşacık. Bu soba şöyle kediler için sanırım buna yatıp isiniyorlar. Bende bunu pet şişeye yaptım tunegi var dışarıda hiç sevmiyor kafeste durmayı o tunegin altına yaptım bunu abartılı bir sıcak vermiyor ama sıcak tutuyor öyle onu boğacak bı sıcaklık yok 5w değerinde zaten ılık bı hava veriyor diyelim. Oda sıcaklığı 21 derece sanırım 25 derece üstünü seviyorlar bende bununla destekliyorum 5 yıldır kullanıyorum bunu. Yoksa kuşlar için üretilmiş birşey değil.

bberk

Yeni Üye
Gervit w , entrobac , bt amin ve zeolit siparişi verdim ilk olarak teşekkürler herkese

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Popoda şişlik yok hatta yem yemege gittiğinde kabarikligini bırakıyor çok fit durumda kıçı ve karnı
Tamam Siz Takip Edin. Ama Dediğim Gibi Sarıp bir Uzmana Götürün. Kekik Çayi Geçici Rahatlama Sağlar. Onlar Gerekli İlaçları size Onerirler.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Gervit w , entrobac , bt amin ve zeolit siparişi verdim ilk olarak teşekkürler herkese
Rica ederim. İyileşecek iyi olacak dışkısı biraz kötü ve bozuk durumda probiyotik takviyesi ve zeolit tozu ile düzelecek kullanımlarını Şehmus abiye sorabilirsiniz veya -> Soru! - VITAMIN KULLANIMI Şehmus abi anlatmış zaten gerviti siz 3 damla yapın yeter. Ve bir veterinere de başvurun mümkünse egzotiklere bakan biri

Üst Alt