• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kakası

Selma

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kakada yem
Merhaba muhabbet kuşumun kakasında yem tanecikleri gördüm sanırım sindirimde sorun var gaga taşı kum kafeste var ama çok yediğini görmedim enerjsi yerinde ne yapmalıyım multivitamin alıcam birde goldwings markasının diar diye damlası var sindirim sistemi için alsam işe yarar mı üzerinde sindirim için yazıyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O da olur entrobac ta olur. Alacaksanız entrobac alın. Multivitamin gervit probiyotik entrobac. Kumunuz grit kum mu. Yemesi içmesi nasıl. Videosunu net şekilde görebilir miyiz. Ve dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atın.

Selma

Yeni Üye
O da olur entrobac ta olur. Alacaksanız entrobac alın. Multivitamin gervit probiyotik entrobac. Kumunuz grit kum mu. Yemesi içmesi nasıl. Videosunu net şekilde görebilir miyiz. Ve dört beş tane yeni yapılmış dışkıları da atın.
Videoyu nasıl yükleyeceğim bulamadım ama yem yiyor su içiyor sorun yok gibi enerji de yerinde

Selma

Yeni Üye
Kumun Quick marka kuş kumu bu bahsettiğiniz şey probiyotik galiba bulunduğum yerde satılmıyor internetten baktım büyük boy var galiba 1 tane kuşum var onun için vitamin gibi bişey var mı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kum kristal beyaz kumsa yediklerini öğütecek yeterlilikte değil versele laganin grit kumu tavsiye ederim ama quik marka da grit kumsa olur. Multivitamin gervit 10 yada 20 ml, probiyotik entrobac ta 20 Gr civarı yeterli olur. Büyük almanıza gerek yok. Probiyotik elinize geçtiğinde üç gün üst üste suyu tazeleyerek verin.

Üst Alt