• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun kakası pembe renkte

Duyguuuuuuuuu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kaka rengi pembe
Hastalık Belirti Tarihi
21 Nis 2022
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar. Muhabbet kuşum bir süredir pembe renkte kaka yapıyor. Kakası kıvrık değil düz ve pembe. Hali tavrı her zamanki gibi ama kakası bu renkte. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Pembe ilk defa duyuyorum, kanama olabilir mi acaba? Kuşunuz kabız olduğu icin olabilir. İştahında bir sıkıntı var mı

Duyguuuuuuuuu

Yeni Üye
İştahında hiç sıkıntı yok yemini yiyor a101'den aldığım bir yemi yiyor birkaç haftadır. Bir de kafesinin demirini kemiriyor üzerindeki boyayı çıkarıyor. O boya nedeniyle olabilir mi? Oyuncak koyuyoruz ama gene de saatlerce kemiriyor kafes demirini.

Duyguuuuuuuuu

Yeni Üye
Pembe ilk defa duyuyorum, kanama olabilir mi acaba? Kuşunuz kabız olduğu icin olabilir. İştahında bir sıkıntı var mı
İştahında hiç sıkıntı yok yemini yiyor a101'den aldığım bir yemi yiyor birkaç haftadır. Bir de kafesinin demirini kemiriyor üzerindeki boyayı çıkarıyor. O boya nedeniyle olabilir mi? Oyuncak koyuyoruz ama gene de saatlerce kemiriyor kafes demirini.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
dışkıyı hocalar daha iyi teşhis eder lakin kafeste gaga taşı kalamar ve grit kum var mı?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kafesin genel fotografını atarmısınız ?
vitamin takviyesi yapıyormusunuz? sürekli yem değiştirme yapmayınıız

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesin telleri pembe gordugum kadarıyla ve dışkısı da pembe. Kafes değişimi yapıp pirinç malzemeden kafes almanızı tavsiye ederim. Ve bu şekilde kemirdiginde sonucu ölümcül olabilir. Lütfen en kısa zamanda değiştirin kafesi.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Marketten yem almayınız... Kaliteli yem kullanınız... Boyalı kafes tehlikeli... Sizin kuşunuz da kemiriyormuş... Bu durum sağlıklı değil... Benim sadece bu söyledikleriniz dahilinde yedikleri ile ilgili dışkı farkı oluşmuş olarak yorumluyorum...

Üst Alt