P Poyraz yıldırım Yeni Üye Katılım 24 Mar 2026 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Dün 12:28 da #1 Bu olay yaklaşık 4 hafta önce gerçekleşti ve yanında 3 tane kuş var onu dövmüşlerdir diye düşünüyorum krem ne almalıyım veya ilaç.
Bu olay yaklaşık 4 hafta önce gerçekleşti ve yanında 3 tane kuş var onu dövmüşlerdir diye düşünüyorum krem ne almalıyım veya ilaç.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,845 Tepkime puanı 35,468 Puanları 999 Dün 12:41 da #2 Poyraz yıldırım' Alıntı: Bu olay yaklaşık 4 hafta önce gerçekleşti ve yanında 3 tane kuş var onu dövmüşlerdir diye düşünüyorum krem ne almalıyım veya ilaç. Ekli dosyayı görüntüle 105200Ekli dosyayı görüntüle 105199Ekli dosyayı görüntüle 105198 Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun eczaneden Fucidin krem alıp sürebilirsiniz, kızarık kısma ve boşluğa sürün
Poyraz yıldırım' Alıntı: Bu olay yaklaşık 4 hafta önce gerçekleşti ve yanında 3 tane kuş var onu dövmüşlerdir diye düşünüyorum krem ne almalıyım veya ilaç. Ekli dosyayı görüntüle 105200Ekli dosyayı görüntüle 105199Ekli dosyayı görüntüle 105198 Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun eczaneden Fucidin krem alıp sürebilirsiniz, kızarık kısma ve boşluğa sürün
P Poyraz yıldırım Yeni Üye Katılım 24 Mar 2026 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Dün 15:43 da #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun eczaneden Fucidin krem alıp sürebilirsiniz, kızarık kısma ve boşluğa sürün Genişletmek için tıkla ... Abla bir sürü farklı türde ilaç var tam olarak bana fotarafını atarmısın abla
Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun eczaneden Fucidin krem alıp sürebilirsiniz, kızarık kısma ve boşluğa sürün Genişletmek için tıkla ... Abla bir sürü farklı türde ilaç var tam olarak bana fotarafını atarmısın abla
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,845 Tepkime puanı 35,468 Puanları 999 Dün 21:01 da #4 Poyraz yıldırım' Alıntı: Abla bir sürü farklı türde ilaç var tam olarak bana fotarafını atarmısın abla Genişletmek için tıkla ... Tabiki Ekli dosyalar images (8).jpeg 23.3 KB Görüntüleme: 0
Poyraz yıldırım' Alıntı: Abla bir sürü farklı türde ilaç var tam olarak bana fotarafını atarmısın abla Genişletmek için tıkla ... Tabiki