T TG SPAA Paylaşımcı Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 318 Tepkime puanı 116 Puanları 43 3 Mar 2022 #21 Normalde sanki burnunun icind beyaz bir şey vardı. Ama şuan yok garip.
T TG SPAA Paylaşımcı Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 318 Tepkime puanı 116 Puanları 43 3 Mar 2022 #22 Hocam ne vereyim sizce ? Yardım ederseniz mutlu olurum
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,294 Puanları 113 Yaş 28 3 Mar 2022 #23 Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok
Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok
T TG SPAA Paylaşımcı Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 318 Tepkime puanı 116 Puanları 43 3 Mar 2022 #24 Furkanmurat' Alıntı: Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Çok sağolun
Furkanmurat' Alıntı: Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Çok sağolun
T TG SPAA Paylaşımcı Katılım 21 Şub 2022 Mesajlar 318 Tepkime puanı 116 Puanları 43 4 Mar 2022 #25 Furkanmurat' Alıntı: Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok Genişletmek için tıkla ... Hocam rahatsız ediyorum ama kuşum vik vik diye ses çıkarıyor. Önceden boyle bişi yoktu. Bildiğiniz vikliyor hayvan.
Furkanmurat' Alıntı: Atlatmış b.ihtimal c viyamini suyuna üç damla limon kat daha önce yapmadıysan ara ara vitamin ver hayvan direnci artsın ekstra bileye gerek yok Genişletmek için tıkla ... Hocam rahatsız ediyorum ama kuşum vik vik diye ses çıkarıyor. Önceden boyle bişi yoktu. Bildiğiniz vikliyor hayvan.