• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ishaline lütfen yardım

Doğacı

Eski Forumcu
Kuş kumumuz var ama sadece kuş kumu yazıyor grit kuş kumu yazmıyor, bu öğüren kuşumuz 44 gram, dışkısında sorun olan Tombiş de 50 gram.
Muhabbet Kuşları

Minyatür ithal ve Yerliler 35-40 Gr

Çekoslovak , hollanda İngiliz kırması 40-45 Gr

Jumbo, İngiliz, şhow kırması 45-50 Gr

Şhow jumbolar 50-60 Gr

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşlarınızın ırkları konusunda bilen kişiler yorum yaparlar. Kilo tablosu yukarıda paylaştığım şekilde. Eğer ırkına göre kilosu fazlaysa diyet yapması gerecek ve takviye olarak da karaciğer koruma kullanabilirsiniz. Grit kuş kumu beyaz renk olmaz,iri iri olur. Kristal beyaz kum varsa tavsiye edilmez ben de kullanmanızı tavsiye etmem. Grit kuş kumu temin edin Versele Laga ya da Golden Mix olabilir.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba, zeolit gelene kadar entrobac kullanıyorum, bugün 3. gün. Tombiş'in dışkıları siyah oldu dünden beri fark ediyorum bu durumu. Neden olabilir acaba @Ayvalık Jumbo Muhabbet @Şehmus BAKIR
Merhaba. Bu dışkılar gayet normal. Siyah değil, koyu kahverengi. Zeolitle beslemeye devam edelim.

Videosunu attığınız diğer kuşunuzda kursaktaki gazı çıkarıyor. Sindirim sıkıntısı var. Ona da zeolitli besleme yapalım. Onlara da enteobac verelim. Grit kuş kumu alalım.

Üst Alt