• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun göğsünun bir tarafi şiştu

mortsvivants

Eski Forumcu
Hayir birsey vermedim ne vermemi önerirsiniz
Belirtilen rutinde kullanınız. Sarı kabın içindeki nedir? Haftada iki bt amin almalı.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yukarıdaki vitaminleri düzenli kullanın, bt amin forteyi tüy dönemi boyunca haftada 2 kez verin 🌸 Gece dışkısı çok baz alınmaz siz besleyin sonra altına beyaz peçete serin yeni yaptığı dışkıları kontrol edelim ☺

Minaaa

Aktif Üye
Belirtilen rutinde kullanınız. Sarı kabın içindeki nedir? Haftada iki bt amin almalı.

Kum sindirimi icin almistik

Minaaa

Aktif Üye
Yukarıdaki vitaminleri düzenli kullanın, bt amin forteyi tüy dönemi boyunca haftada 2 kez verin 🌸 Gece dışkısı çok baz alınmaz siz besleyin sonra altına beyaz peçete serin yeni yaptığı dışkıları kontrol edelim ☺
Tamamdir çok teşekkürler ben babama diyeyim bu vitaminleri isteriz cok sagolun hersey için teşekkür ederim 🥹

Minaaa

Aktif Üye
İçeriği Versele Lagaya görece daha az fakat o da iyidir, sonrasında Versele Laga ya da mamaist özel karışım yeme de bakmanızı öneririm tohum bakımından daha zengin içeriklilerdir.
Teşekkür ederim cok sagolun uzun zamandir balli kraker vermiyorum zararli diye acaba alip versem mutlu olurmu cok seviyordu balli kraker yemeyi
Bi nebze olsun diger kusu unuturdu belki sizce versemmi

mortsvivants

Eski Forumcu
Teşekkür ederim cok sagolun uzun zamandir balli kraker vermiyorum zararli diye acaba alip versem mutlu olurmu cok seviyordu balli kraker yemeyi
Bi nebze olsun diger kusu unuturdu belki sizce versemmi
Hayır vermeyin zararlıdır, daldarı alın onun yerine onu da sevecektir.

Üst Alt