• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun gagasındaki mantar mi

Bahar Y.

Müdavim
Fakat gaga eski haline geldikten sonra yeni kalamar kemiği takın, mantar bulaşıcı olduğu için dedim

AlicanG

Paylaşımcı
Yem kırabiliyor mu üst gagası biraz fazla uzamış .Kremi ağız kısmını kenarlarına da sürün.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Peki ürünleri alıp kullanın. Düzelir inşallah

AlicanG

Paylaşımcı
Evet yem yemesinde sorun yok gagası 1 aydır böyle bı anda uzadı hiç olmamisti
Mantardan olabiliyor yem yemesine engel edecek seviye gelirse makasla kesmeniz gerekiyor.Kendiniz tecrübesi yoksa netten videolarına bakabilirsiniz.Geçmiş olsun (y)

Bahar Y.

Müdavim
Gagayı kendiniz kesmeyin derim, tırnak tamam ama gaga çok sıkıntılı, ordada canlı hücreler var derinden keserseniz veya deforme ederseniz kuş beslenemez hale gelir, üretici halledebilir veya kanatlı veterineri, makas falan olmaz özel kesicileri var

sdfkvnc

Aktif Üye
Gagayı kendiniz kesmeyin derim, tırnak tamam ama gaga çok sıkıntılı, ordada canlı hücreler var derinden keserseniz veya deforme ederseniz kuş beslenemez hale gelir, üretici halledebilir veya kanatlı veterineri, makas falan olmaz özel kesicileri var
Bugün aldığım yere bir uğrayacağım üretimde yapıyor yaparım dere orda kestirecegim ben anlamıyorum korkarım zaten kiyamamda

Üst Alt