• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun gagasında mantar mı var?

gilbert

Aktif Üye
Aynı duruma ben de sahibim, geçen hafta konu açtım fakat sadece 1 kişi cevap verdi.
Sanırım bilinmeyen, emin olunamayan bir durum
Veya tecrübeli arkadaşlar ile forum müdavimleri fazla meşgul.
Sana benim yaptığımı yazayım, mantar mı değil mi bilemem. Gece kuşun uyumaya yakın avcuna al, kafasını sabit tutarak gagadaki beyazlıklara terramicyn (göz için olan) dikkatlice sür. Parmak ucun veya pamuklu çubuk vasıtasıyla. Geçiyor bu şekilde beyazlıklar. Tabi kuşun hergün tuttuğun için sana bir parça temkinli yaklaşacak. Kuş beyinli derler fakat değil, hafızaları boylarına göre güçlü. Elini uzattığında hep "yine tutacak beni" diye düşünecek. Olsun, sağlıkları daha önemli

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
K
Aynı duruma ben de sahibim, geçen hafta konu açtım fakat sadece 1 kişi cevap verdi.
Sanırım bilinmeyen, emin olunamayan bir durum
Veya tecrübeli arkadaşlar ile forum müdavimleri fazla meşgul.
Sana benim yaptığımı yazayım, mantar mı değil mi bilemem. Gece kuşun uyumaya yakın avcuna al, kafasını sabit tutarak gagadaki beyazlıklara terramicyn (göz için olan) dikkatlice sür. Parmak ucun veya pamuklu çubuk vasıtasıyla. Geçiyor bu şekilde beyazlıklar. Tabi kuşun hergün tuttuğun için sana bir parça temkinli yaklaşacak. Kuş beyinli derler fakat değil, hafızaları boylarına göre güçlü. Elini uzattığında hep "yine tutacak beni" diye düşünecek. Olsun, sağlıkları daha önemli
Kusura bakma gilbert biz maaşımızı haketmemişiz senin konunla meşgul olmayarak
Konu altına konu ile ilgili bilgin varsa yaz yoksa şikayetlenme gibi bir durum varsa yönetime bildir
Tekrar kusura bakma bu ay biraz eksik alıcam maaşımı anca böyle telafi ederim

gilbert

Aktif Üye
K

Kusura bakma gilbert biz maaşımızı haketmemişiz senin konunla meşgul olmayarak
Konu altına konu ile ilgili bilgin varsa yaz yoksa şikayetlenme gibi bir durum varsa yönetime bildir
Tekrar kusura bakma bu ay biraz eksik alıcam maaşımı anca böyle telafi ederim
Sen neden üzerine alınarak yorumda bulundun ki.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Söyledigin kişilerin arasında bende varım enazından forum müdavimleri ve insanlar istirahat zamanlarında burda elinden geldigince yardıma çalışan arkadaşlarıma laf söyletmem açılan konuya uygun yorum yapman şart çok şikayetleneceksen özelden veya ayrı bir konu açarak neden yorum yazmadıklarını sor siteyi imaları sözlerine maruz bırakmam

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@gilbert Bu imayı daha önce Tuğçe kardeşimize de yaptın... İlk değil... Konu ile ilgili yorumunu yap ama ima etme... Biz burada gönüllü olarak zamanımızdan vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz... Böyle yaparak Forum kuralların dışına çıkıyorsun... Bilgini paylaş ama ima etme...

gilbert

Aktif Üye
Peki. Siz, "müdavim ve tecrübeli arkadaşlar" da burada "çömezlerin" "minik canlar"ı için endişelenip bir an önce çözüm bulmayı gönülden istediklerini düşündüklerinde söylevim hiç de yersiz değil. Özelden veya şikayet kanalı değil, buraya konuya yazdım işte. Konu sahibi sabah erkenden konuyu açmış, gündem başlıklarından düşmüş, ben dilim döndüğünce yanıt verdim.

gilbert

Aktif Üye
B
@gilbert Bu imayı daha önce Tuğçe kardeşimize de yaptın... İlk değil... Konu ile ilgili yorumunu yap ama ima etme... Biz burada gönüllü olarak zamanımızdan vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz... Böyle yaparak Forum kuralların dışına çıkıyorsun... Bilgini paylaş ama ima etme...
Yanılıyorsun. Ben bahsini geçirdiğin arkadaşınıza herhangi bir ima yapmadım. İlgili konuda o durumu net biçimde açıklamıştım.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ne çömezinden bahsediyorsun askerlik mi burası herkes kuş bakmayı bilir tecrübe önemlidir
Sen bize ima edince biz seferber olmuyoruz biz hep seferberiz senin bizi uyarman değil konunun altına konuyla ilgili bilgin varsa bilgini yoksa bilgisi olan birilerini beklemesi gerektgini yazmalısın

gilbert

Aktif Üye
Peki. Arkadaşın sabah açtığı konu ile ilgili ben de muzdaribim. Kendimce birşeyler yaptım fakat çözüm mü değil mi, mantar mı değil mi bilemiyorum. Bilgisi olan birilerini yorum yapıp anlatması için boş zamanı dahilinde bekliyorum.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Peki. Arkadaşın sabah açtığı konu ile ilgili ben de muzdaribim. Kendimce birşeyler yaptım fakat çözüm mü değil mi, mantar mı değil mi bilemiyorum. Bilgisi olan birilerini yorum yapıp anlatması için boş zamanı dahilinde bekliyorum.
Halen ima yapıyorsun neyse uzatmıyacam
Bilgisi olan yazar açılan konu haricindeki yorumu kabul etmiyoruz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi acaba kuşumun gagasında mantar mı var? Dönütlere göre hemen veterinere götürmeye calısacagım. Ekli dosyayı görüntüle 29072Ekli dosyayı görüntüle 29073Ekli dosyayı görüntüle 29074
Kuşunuzun iç veya dış mantarida olabilir karaciğer hastalıkları da olabilir bunu kesin anlamak için röntgen çekilmesi lazım 👍 imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün eğer imkanınız yoksa yardımcı olalım..
Konuda @gilbert sizin siteminize hiç bir anlam veremedim
Sizin bahsettiğiniz bu konuyu ben gördüm ama lavida zaten doğru gerekeni yazmış tatmin olmanız için illaki yönetimden birisinin yazması mı gerekiyor? Bilmeniz gereken bir şeyi soyliyim kafeskuslaricom ailesinde sorulan sorular asla cevapsız kalmaz ve burada herkes bildiği konuda yorum yapar bilmeyende öneride bulunur.. söz konusu hayvanın sağlığı olduğunda yanlış bir yorum canına mal olabilir. herkes bildiği konulara yorum yapsın bilmedigi konulara mesaj olsun diye yazmasın ve ayrıca Forum kurallarıni dikkate alınız şikayetiniz varsa konu içinde değil ya yönetime bildirin yada konu açınız