• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun gagasında baloncuk!

Dnzakks

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gaga da baloncuk kaşınma
Hastalık Belirti Tarihi
3 Şub 2021
Merhaba, 1 hafta önce petshoptan almış olduğum yavru muhabbet kuşumuzun bugün gagasında baloncuk çıkardığını farkettim. Geldiği günden beri çıkmak istedikçe salıyoruz ve oynuyoruz. Genel durumu gayet canlı ve enerjik bunun dışında çok kaşınıyor. Nezle mi yoksa kaşınmaktan mı hapşuruyor anlayamıyorum. Maalesef yaşadığım yer de muhabbet kuşuna bakan bir veteriner de yok ne tavsiye edersiniz.

Dnzakks

Yeni Üye
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Neşesi çok yerinde limonun. Ev de küçük bir kızım olduğu için nezle olma ihtimali beni tedirgin etti.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Bende bir video görmek istiyorum mümkünse çünkü fotoda kuşunuzun hiç bir sıkıntısı olmadığı görünüyor masallah sağlıklı bir görüntü var

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Ben baloncuk göremedim. Kuşunuz tüyde. B vitamini verirseniz daha sağlıklı geçirir tüyünü.

Video yükleme linki; Upload Video - Streamable

Dnzakks

Yeni Üye
Çok çok teşekkür ederim. Ne kadar ilgili ve güzel bir site olmuş burası. Baloncuk sık olmuyor. Hapşurduğu zaman birkaç defa balon oldu. Birazda ıslaklık vardı gaga üstünde . Videoyu ekliyorum.

Dnzakks

Yeni Üye
Ben baloncuk göremedim. Kuşunuz tüyde. B vitamini verirseniz daha sağlıklı geçirir tüyünü.

Video yükleme linki; Upload Video - Streamable
Çok teşekkür ederim. Baloncuk birkaç defa oldu. Ama bazen ıslaklık geliyor hapşururken ondan endişe ettim. Dediğimi gibi genel durumunda bir sıkıntı görünmüyor. Ama buralarda kuş için veteriner bulamadığım için en başından toparlamak istedim. 🙏

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Çok teşekkür ederim. Baloncuk birkaç defa oldu. Ama bazen ıslaklık geliyor hapşururken ondan endişe ettim. Dediğimi gibi genel durumunda bir sıkıntı görünmüyor. Ama buralarda kuş için veteriner bulamadığım için en başından toparlamak istedim. 🙏
Rica ederim. İyi yapmışsınız. Büyük ihtimalle nezle oldu.