• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun gaga altında siyah bişi var

Esilaisik

Yeni Üye
Merhaba, muhabbet kuşumun gaga altında böyle bişi çıktı resim paylaştım, veterinere götürdüğümde terramycin kulanmamı söyledi konu hakkında bilgisizdi yani ne olduğunu söylemedi, dediğini yaptım biraz daha toparladı ama ne olduğunu anlamadım. tehlikeli bişi mi, ne yapmam gerekiyo? buradaki veterinerler anlamıyo boynunu hep yoluyodu her götürdüğümde stresten demişlerdi geçen bunu gördüm hemen götürdüm ama bişi demiyolar geçen kafasını geriye attı bu da ondan mı kaynaklanıyo bilgilendirirseniz çok sevinirim endişelenmeli miyim? yanlış bişi yapmak istemiyorum :) hareketleri çok iyi keyfi yerinde sadece o bölgeyi tırnaklarıyla kaşımaya çalışıyo biraz rahatsız oluyo gibi

rilish26

Müdavim
Tam bakmadım ama benzer bir siyahlık benim kuşta da vardı kursak mantarı teşhisi koydu bence test yapabilen bir veterinere götürün ya da nereye oturuyorsunuz veteriner öneririz.

Esilaisik

Yeni Üye
Teşekkür ederim, ankaradayım çoğu dışkıdan bakıyo bazen dışkıda çıkmayabiliyomuş ama kursaktan sıvı alan bi yer olursa çok iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tüy kökünde kan birikmiş olabilir eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün küçük bir operasyonla çekilip temizlenebilir kuşunuza da gerwit ve entrobac veriniz düzenli olarak 👍