• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun durumu nedir?

Mert.

Eski Forumcu
Ballı krakeri kesin en kısa zamanda bağışıklığı yükselsin diye enrobact ve gervit multivitamin başlamanızı onererim bu dediklerim ilaç değil takviye haberiniz olsun aradığınız vetener kanatlı hayvanlar uzmanı olduğunu emin olarak goturunuz normal vetenirer anlamiyorlar

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
3 4 gün önce dengeliydi kafesin tellerinden tellerine gidiyor geliyordu fazla hareketliydi enerjikti tüm kafese tırmanıyordu şimdi tüneğe çıkmaya bile uğraşmıyor ben korkutursam ancak çıkıyor tüneğe orada zor duruyor videoda görüldüğü gibi acilen veteriner arayışına başlayacağım
Hangi ildesiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aldığımızda 15 20 günlük civarı bir yavruydu 2-3 haftadır bizde tüyleri büyüme gösteriyor fakat çok yavaş. Tüy hastalığı olup olmadığını bilmiyorum 3 gün öncesine kadar hareketliydi sağlıklıydı bir problemi yoktu yemek yiyor su da içiyor o konuda problemimiz yok hasta olan kuşlar genelde iştahsız olurlar o yüzden pek anlam veremedim bu hastalığa 🤔
Valla sabah çiftleştiğini gördüğüm, eşine kur yapan ıslık çalan, yemini suyunu düzenli tüketen, enerjik muhabbet kuşumun evde olmadığım 2-3 saatin sonunda ölmüş olduğunu gördüm ve dışkı fotoğrafı paylaştığımda forumdaki hocalarımız karaciğer/pankreasta sıkıntısı varmış demişlerdi hastaymış ama belli etmemiş 🤷 bu yüzden gözümüzü üstlerinden ayırmamak gerekli 🙏🙏