• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kusumun durumu kotu acil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bunları biliyorum ilk yorum yapan benim hatta okuyabilirsin bu konuyu ☺ Sen de kendi adına konuş abicim çok şükür dışkı analizi yapmayı da biliyorum, sorun yok sen bak ne güzel diyorsun ki tedavi ediyorum ama hekim değiliz değil mi? Ben dışkı tecrübemi söylüyorum eğer sen alternatif tıp ile tedavi edeceksen inşallah sana gelir 🌸 Gözde hocam da konuyu okuyunca bana kızmamış olur ☺
Gözünle mi yapıyorsun dışkı analizini? Burçak ben o tedaviyi kafama göre yapmıyorum ya sen ne işle meşgul olduğumu unuttun yada anlamadın kardeşim. Gelen hastaların sadece bakımını yapıyorum ve o hastalar zaten tetkik, teşhis edilmiş sâdece tedaviyi kursaktan beslemeyi yapamayan hasta sahiplerine yardımcı olmak için yapıyorum 👍Gözde hocamızı ben iyi tanırım ve kesinlikle antibiyotiğe karşıdır onu tanımadan önce bende dediğin ilaçların muadillerini ya da kendilerini kullanıyordum ama yanlış olduğunu farkedip zarardan dönerek kâr ettim bu yüzden sana da tavsiye ediyorum ve lütfen yönetici olarak forumda antibiyotik önermeni istemiyorum kardeşim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gözünle mi yapıyorsun dışkı analizini? Burçak ben o tedaviyi kafama göre yapmıyorum ya sen ne işle meşgul olduğumu unuttun yada anlamadın kardeşim. Gelen hastaların sadece bakımını yapıyorum ve o hastalar zaten tetkik, teşhis edilmiş sâdece tedaviyi kursaktan beslemeyi yapamayan hasta sahiplerine yardımcı olmak için yapıyorum 👍Gözde hocamızı ben iyi tanırım ve kesinlikle antibiyotiğe karşıdır onu tanımadan önce bende dediğin ilaçların muadillerini ya da kendilerini kullanıyordum ama yanlış olduğunu farkedip zarardan dönerek kâr ettim bu yüzden sana da tavsiye ediyorum ve lütfen yönetici olarak forumda antibiyotik önermeni istemiyorum kardeşim
Tamam abi konuştuk hallettik seninle 🙏🌸