A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 19 Tem 2025 #1 Ne yapmam lazımEkli dosyayı görüntüle 91157
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,956 Tepkime puanı 34,197 Puanları 113 19 Tem 2025 #2 altair' Alıntı: Ne yapmam lazımEkli dosyayı görüntüle 91157 Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste Zeolit tozu varsa kullanın lütfen Aspur yulaf ve kızıldarı da verin cıvıklık kesilsin
altair' Alıntı: Ne yapmam lazımEkli dosyayı görüntüle 91157 Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste Zeolit tozu varsa kullanın lütfen Aspur yulaf ve kızıldarı da verin cıvıklık kesilsin
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 20 Tem 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste Zeolit tozu varsa kullanın lütfen Aspur yulaf ve kızıldarı da verin cıvıklık kesilsin Genişletmek için tıkla ... abla sipariş edicem bu akşam yarın yada ertesi gün anca gelir bi sorun olurmu o zamana kadar
Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste Zeolit tozu varsa kullanın lütfen Aspur yulaf ve kızıldarı da verin cıvıklık kesilsin Genişletmek için tıkla ... abla sipariş edicem bu akşam yarın yada ertesi gün anca gelir bi sorun olurmu o zamana kadar
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,956 Tepkime puanı 34,197 Puanları 113 20 Tem 2025 #4 altair' Alıntı: abla sipariş edicem bu akşam yarın yada ertesi gün anca gelir bi sorun olurmu o zamana kadar Genişletmek için tıkla ... Endişe etme sorun olmaz
altair' Alıntı: abla sipariş edicem bu akşam yarın yada ertesi gün anca gelir bi sorun olurmu o zamana kadar Genişletmek için tıkla ... Endişe etme sorun olmaz
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 21 Tem 2025 #5 Demet bükay' Alıntı: Endişe etme sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin
Demet bükay' Alıntı: Endişe etme sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,956 Tepkime puanı 34,197 Puanları 113 21 Tem 2025 #6 altair' Alıntı: abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin Genişletmek için tıkla ... Ablacığım elinde takviye yok, şöyle yap böyle yap diye yönlendiremiyorum, dışkı çok kötü değil yem yedi mi? Evde prinç varsa haşla suyunu içir
altair' Alıntı: abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin Genişletmek için tıkla ... Ablacığım elinde takviye yok, şöyle yap böyle yap diye yönlendiremiyorum, dışkı çok kötü değil yem yedi mi? Evde prinç varsa haşla suyunu içir
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,956 Tepkime puanı 34,197 Puanları 113 21 Tem 2025 #7 altair' Alıntı: abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin Genişletmek için tıkla ... İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın
altair' Alıntı: abla kuş sabah saatlerinde kafasını arkaya götürüp ciklemeye başladı sorun olmuyacagına eminmisin Genişletmek için tıkla ... İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 21 Tem 2025 #8 Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... tamam altını değiştirip tekrar resim göndereyim
Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... tamam altını değiştirip tekrar resim göndereyim
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 21 Tem 2025 #9 Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 91301
Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 91301
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 21 Tem 2025 #10 altair' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91301 Genişletmek için tıkla ... Çok fazla su içip kalamar kemiğini çok mu tüketiyor
altair' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91301 Genişletmek için tıkla ... Çok fazla su içip kalamar kemiğini çok mu tüketiyor
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 21 Tem 2025 #11 Burçak A.' Alıntı: Çok fazla su içip kalamar kemiğini çok mu tüketiyor Genişletmek için tıkla ... suyu bilmiyorum ama kalamar kemiğini yediğini çok az gördüm
Burçak A.' Alıntı: Çok fazla su içip kalamar kemiğini çok mu tüketiyor Genişletmek için tıkla ... suyu bilmiyorum ama kalamar kemiğini yediğini çok az gördüm
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 21 Tem 2025 #12 altair' Alıntı: suyu bilmiyorum ama kalamar kemiğini yediğini çok az gördüm Genişletmek için tıkla ... Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım
altair' Alıntı: suyu bilmiyorum ama kalamar kemiğini yediğini çok az gördüm Genişletmek için tıkla ... Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 25 Tem 2025 #13 Burçak A.' Alıntı: Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım Genişletmek için tıkla ... Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... 3 gün entrpbac verdim dışkısı böyle
Burçak A.' Alıntı: Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım Genişletmek için tıkla ... Demet bükay' Alıntı: İç parazit varsa dünden bu güne ilerler bu günün dışkısını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... 3 gün entrpbac verdim dışkısı böyle
E efe089 Yeni Üye Katılım 24 Tem 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 40 Puanları 18 25 Tem 2025 #14 Burçak A.' Alıntı: Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım Genişletmek için tıkla ... Zeolit kullanımı sürecinde 3 gün üst üste entrobac verilir mi? Ve şunu sormak istiyorum zeolit tozu iç parazite kesin çözüm mü
Burçak A.' Alıntı: Siz zeolit ve entrobac kullanın ondan sonra tekrar bakalım Genişletmek için tıkla ... Zeolit kullanımı sürecinde 3 gün üst üste entrobac verilir mi? Ve şunu sormak istiyorum zeolit tozu iç parazite kesin çözüm mü
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 25 Tem 2025 #15 efe089' Alıntı: Zeolit kullanımı sürecinde 3 gün üst üste entrobac verilir mi? Ve şunu sormak istiyorum zeolit tozu iç parazite kesin çözüm mü Genişletmek için tıkla ... Evet ben iç parazit için kullandım kuşuma ve iyi geldi Verebilirsin entrobac bir sorun olmaz
efe089' Alıntı: Zeolit kullanımı sürecinde 3 gün üst üste entrobac verilir mi? Ve şunu sormak istiyorum zeolit tozu iç parazite kesin çözüm mü Genişletmek için tıkla ... Evet ben iç parazit için kullandım kuşuma ve iyi geldi Verebilirsin entrobac bir sorun olmaz
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 26 Tem 2025 #16 Burçak A.' Alıntı: Evet ben iç parazit için kullandım kuşuma ve iyi geldi Verebilirsin entrobac bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... abla dışkısı nasıl?
Burçak A.' Alıntı: Evet ben iç parazit için kullandım kuşuma ve iyi geldi Verebilirsin entrobac bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... abla dışkısı nasıl?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,956 Tepkime puanı 34,197 Puanları 113 26 Tem 2025 #17 altair' Alıntı: 3 gün entrpbac verdim dışkısı böyle Genişletmek için tıkla ... Dışkı çok iyi maşallah
altair' Alıntı: 3 gün entrpbac verdim dışkısı böyle Genişletmek için tıkla ... Dışkı çok iyi maşallah
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 26 Tem 2025 #18 altair' Alıntı: abla dışkısı nasıl? Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi canım
A altair Müdavim Katılım 19 Haz 2024 Mesajlar 488 Tepkime puanı 277 Puanları 63 26 Tem 2025 #19 Demet bükay' Alıntı: Dışkı çok iyi maşallah Genişletmek için tıkla ... Burçak A.' Alıntı: Gayet iyi canım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yardımızın için
Demet bükay' Alıntı: Dışkı çok iyi maşallah Genişletmek için tıkla ... Burçak A.' Alıntı: Gayet iyi canım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yardımızın için
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 26 Tem 2025 #20 altair' Alıntı: teşekkürler yardımızın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederizz