• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşumun dışkısı

enfall

Aktif Üye
merhaba bugğn sabahtan beri dışkısı böyle nedne olabilir 3 aylık dişi kuş keyfi yerinde herhangi bir hastalık belirtisi yokneden olabilir

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
merhaba bugğn sabahtan beri dışkısı böyle nedne olabilir 3 aylık dişi kuş keyfi yerinde herhangi bir hastalık belirtisi yokneden olabilir
Pirinci haşla suyunu suluğuna lapasını yemine karıştır :) artık doğal öneriler sunacağım 😅 ilaç önermiyorum

enfall

Aktif Üye
teşekkür ederimm deneyecegim ishal mi olmus ondan mı bu renk oluyor acaba

enfall

Aktif Üye
Pirinci haşla suyunu suluğuna lapasını yemine karıştır :) artık doğal öneriler sunacağım 😅 ilaç önermiyorum
merhaba pirinc lapasını dün yaptım ayrıca da verdim yemine de karıstırdım ama maalesef hic yemiyor cok az suyunu iciyor ne yapmam gerek yemesi icin gecmedi ishali hala aynı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Verdiğiniz yemler ve katkılarin resmini görebilir miyim? Birde kuşunuzda kabarma ve hırıltı var mı? Kuşunuzun da resim veya videosunu görelim yardımcı olalım 👍

enfall

Aktif Üye
Verdiğiniz yemler ve katkılarin resmini görebilir miyim? Birde kuşunuzda kabarma ve hırıltı var mı? Kuşunuzun da resim veya videosunu görelim yardımcı olalım 👍
yem olarak bunu kullanıyorum iki haftada bir de bu damladan suyuna karıstırıp veriyorum keyfi cok yerinde ucuyor hareketli kabarmıyor yalnız günde 5 6 defa su iciyor normal mi bilmiyorum gerci yumurta sarısı veriyprum haftada 1-2 onun dısında zaten yemden baska hicbir sey yemiyor dal darı ve yulaf da veriyoeum haftada 1-2 kez

enfall

Aktif Üye
yerinde durmadıgı icin pek cekemedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aminosol u ne şekilde veriyorsunuz? Ne zaman oldu alalı? Kuşunuz henüz yavru sayılır zamanla dışkı düzene girecektir daldari verin

enfall

Aktif Üye
Aminosol u ne şekilde veriyorsunuz? Ne zaman oldu alalı? Kuşunuz henüz yavru sayılır zamanla dışkı düzene girecektir daldari verin
aminosolu bir bucuk iki haftada bir suyuna 4 5 damla katıyorum gün icinde o suyu iciriyorum 2 ay oldu alalı su an 3 aylık kusum daldarı veriyorum bu ara sıklastırdım hatta vermeyi tesekkür ederim umarım bir sıkıntısı yoktur düzelir dıskısı

Üst Alt