• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun dışkısı normal mi?

Klipston

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
yok
Muhabbet kuşumun dışkısını aşağıya bırakıyorum. Acaba bir sorunu var mı?
Daha 1 hafta oldu alalı. İlk günlerde çok yem yemiyordu. Şimdi son günlerde daha fazla su ve yem yiyor. Genel olarak sağlıklı ve dinç gözüküyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dışkı normal değil verdiğiniz gıdaların resimlerini görebilir miyim birde tüy kabarma var mı? Kuşunuz bir resmini veya videosunu görebilir miyiz

Klipston

Yeni Üye
Gold wings yem veriyorum. Kuş kumu, kalamar kemiği, dal darı var kafesinde. Birde az önce ilk defa kuşun kustuğunu gördüm. Çok fazla yem ve su yedi ve hemen ardından kustu. Sonra tekrar yem yedi. Hastalıklı kuş mu verdiler acaba?
Bu arada tüyleri kabarık durmuyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Görüntüyü de çok beğenmedim bir haftalik kuşun daha sağlıklı görünümü olması gerekiyor kusma varsa zaten hastalık belirtisidir

Klipston

Yeni Üye
İlk defa bugün bir kere kustu. Şu ana kadar başka kusmadı ama çok yem yiyip çok su içiyor. İlk geldiği 3-4 gün çok az yiyordu ondan dışkı farklı gözüküyor olabilir mi?
Tüyleri daha canlı ve parlak olması için ne yapabilirim? Hasta gibi gözükmüyor. Gündüzleri kafesine tırmanıp, tünekten tüneğe uçuyor, salıncağını çok seviyor. 🙂

Klipston

Yeni Üye
Bu arada jungle marka bir vitamin kullanıyorum. Her gün suyuna 5 damla damlatıyorum. Vitamin zehirlenmesi yüzünden kusmuş olabilir mi? Haftada 1 olacak şekilde vitamin versem olur mu?

Klipston

Yeni Üye
Şu an dışkısı aşağıdaki gibi.
Dal darı yiyor şimdi çok. Dışkısı normal mi acaba?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hergun vitamin verilmez vitamini kesin haftada 1 yeterli. Vitamine bağlı dışkı değişimleri ve dışkıda boyama olabilir

Üst Alt