• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Muhabbet kuşumun cinsiyetini bir türlü çözemedim.

evetbenmehmet

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6058Ekli dosyayı görüntüle 6056
Arkadaşlar bu benim kuşum soldaki fotoğraf ortalama 1 ay önce, sağdakide şimdiki hali. Kuş ortalama 2-3 aylık. Cinsiyeti nedir acaba ben erkek biliyorum ama sanki burun deliklerinden beyaz halka açılıyor o dişi olduğunu mu gösteriyor? Oldukça hareketli, çok uzun ötüyor ve elime, bana alışık. Kuşu 1 ay önce aldım.

Şahin4231

Aktif Üye
Eğer rengi pembe ve mor gibiyse genelde beyaz renkli kuşlarda olur erkektir. dişi kuşlarda da krem, kızıştığında kahve ve koyu kahve olabilir bazen de beyaz üzerine biraz mavi renk olur bu da dişidir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence dişidir ..bir hafta sonra tekrar daha net foto görebilir miyiz 👍

evetbenmehmet

Yeni Üye
Merhaba ilk resim erkek gibi ama flashsız net bir şekilde çekebilir misiniz resim
ilk resimi çekemem geçti o ama burun deliklerinin etrafı beyaz sadece diğer yerler koyu renk mor civarı ama o mor dediğim yerde açık renk değil koyu maviye dönmeye başladi bence 1-2 hafta sonra tekrar fotograf atayım iyice yerleşsin cere rengi.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
İkinci fotoğraf daha Aydınlık ortamda olsaydı bir şeyler diyebilirsin. Ben bir şey anlayamadım bu fotoğraflardan

Üst Alt