• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşumun Cinsiyeti

EsnAlex

Yeni Üye
Merhaba, kuşum için daha önce erkek olarak almama rağmen bu forumda dişi dendi 😊 fakat son açtığım konuda erkek de diyenler oldu o yüzden kafam karıştı. Lütfen net cinsiyeti hakkında yardımcı olur musunuz 🥰 artık kızım diye mi oğlum diye mi sevmeliyim 😅😅

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet dişilerde cere rengi mavi olur ama açık mavi olur. Erkeklerde yavru iken lila renk olur sonradan maviye döner ama koyu mavi olur. Sizin kuşunuz yavru bir dişi olduğu için açık mavi. Yaş aldıkça kızgınlığa girip cere kahverengimsi olacak.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Nasıl net yardımcı olmamızı istiyorsunuz? Mesela kaç kişi dişi deyince ikna olacaksınız? Daha önceki konunuzda konuşuldu konu kalabalığı yapmayalım.

EsnAlex

Yeni Üye
Nasıl net yardımcı olmamızı istiyorsunuz? Mesela kaç kişi dişi deyince ikna olacaksınız? Daha önceki konunuzda konuşuldu konu kalabalığı yapmayalım.
Kırıcı olmak zorunda değilsiniz. Ben dişi olduğuna ikna olmuştum zaten. Sadece bir önceki konumda kızım dediğimde @Şehmus BAKIR bey dişi olduğuna emin misiniz diye sorunca kafam karıştı. Sonuçta kendisinin engin tecrübeleri var.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Kırıcı olmak zorunda değilsiniz. Ben dişi olduğuna ikna olmuştum zaten. Sadece bir önceki konumda kızım dediğimde @Şehmus BAKIR bey dişi olduğuna emin misiniz diye sorunca kafam karıştı. Sonuçta kendisinin engin tecrübeleri var.
O zaman sadece Şehmus abiye özelden yazabilirsiniz madem onun dediğine güveniyorsunuz ya da ikna olacaksınız... @Şehmus BAKIR abi bir bakıver

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Videoda içgüdüsel kur gördüğüm için erkek oldugundan şüphe etmiştim ama emin değildim lakin bu fotoğraflar ben dişiyim diyor 😊

Üst Alt