• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Cinsiyeti

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet o çok tatlı bir prenses. 🌸 Ne kadar doğru bilmiyorum hiç dişi kuş sahiplenmedim ama dişilerin çifti olmazsa tek yaşarlarsa sahiplerine erkek kuşlara nazaran daha düşkün oluyorlarmış. Karakter fonksiyonu da önemli tabi. Sağlıkla büyütün inşaallah 💞

EsnAlex

Yeni Üye
Evet o çok tatlı bir prenses. 🌸 Ne kadar doğru bilmiyorum hiç dişi kuş sahiplenmedim ama dişilerin çifti olmazsa tek yaşarlarsa sahiplerine erkek kuşlara nazaran daha düşkün oluyorlarmış. Karakter fonksiyonu da önemli tabi. Sağlıkla büyütün inşaallah 💞
Benim mavişim maşallah ilk günden beri çok düşkün. Ne zaman beni görse ya çıkarmamı istiyor yada kafesin kenarına gelip sevmem için beni çağırıyor ❤ sadece dışarı çıkardığımda bir türlü omuzuma yada elime gelmiyor. Onu nasıl çalıştırırım bilmiyorum. Ama kafes içindeyken hiç kaçmıyor, çok uysal

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Minnoşlar fena😊😊

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Benimkide dişi tek şuan ve aşırı bağlı onu pazardan sahiplenmiştim oradaki hasta kuşların yanından aldığım gün 1 saat parmağımdan inmedi yanına bir sürü erkek geldi ama hiçbirini kabul etmedi bana çok bağlı insanlara daha çok bağlı ilgi gösterin onunla vakit geçirin sizede çok bağlanır

Can kuş

Yeni Üye
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce 3 haftalık denilen bu tatliş kuşu aldım. Ama cinsiyeti konusunda kafam karışık. Kime gösterdiysem ya dişi dediler ya erkek.. Sizin de değerli yorumlarınızı alabilir? Bu arada fotoğraflar yan olabilir kusura bakmayın
Dişi gibi görünüyor

Üst Alt