Başka odaya gitmesi sizin ilgi durumunuza bağlı bir durum. Siz eğer başka odaya gittiğinde göz kulak olabiliyorsanız, iyi bir durum lakin bir gözden kaçmada bile kuşun ayağı tüle, perdeye takılırsa kuşun ayağı; parmağı veya tırnağı zarar görebilir.
Bir kuşum daha var kanarya onun yanında durmayı çok seviyor onun yanında duruyor gündüz. Biz fazla ilgi veriyoruz birde. Ama gece uyuması için müsait oda benim odam orda uyuyor. Şuan daha uçmadı ama uçmaya çalışıyor atlıyor falan. Ama gece olunca kafese tutunup duruyor bende üzülüyorum yorulur diye.
Bir kuşum daha var kanarya onun yanında durmayı çok seviyor onun yanında duruyor gündüz. Biz fazla ilgi veriyoruz birde. Ama gece uyuması için müsait oda benim odam orda uyuyor. Şuan daha uçmadı ama uçmaya çalışıyor atlıyor falan. Ama gece olunca kafese tutunup duruyor bende üzülüyorum yorulur diye.
Tedirgin olduğu için böyle onu rahatsız eden bir şey var isterseniz oda sıcaklığı iyi ise üstünü örtmeyin ayrıca loş ışık kullanın zamanla alışacaktır huy da edinebilir çünkü böyle yaptığında onu her seferinde özgür bırakıyorsunuz. Plastik tünekleri ahşap ile değiştirelim lütfen. Yine de diğer arkadaşlarım da yorum yapacaktır.