• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun cinsiyeti ne?

nbt_moon0619

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu geçenlerde atmıştım birkaç güne 3 aylık olacak. Bir önceki fotoğraflar net olmadığı için tekrar atmak istedim tam olarak cinsiyeti ne benim kuşun erkek diye aldım. Arada burun delikleri mavimtırak olduğundan kafam feci karıştı. Yarın yanına aldığım dişi çek spangle gelecek son tur bir emin olmak istedim. Teşekkür ederim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Muhabbet kuşumu geçenlerde atmıştım birkaç güne 3 aylık olacak. Bir önceki fotoğraflar net olmadığı için tekrar atmak istedim tam olarak cinsiyeti ne benim kuşun erkek diye aldım. Arada burun delikleri mavimtırak olduğundan kafam feci karıştı. Yarın yanına aldığım dişi çek spangle gelecek son tur bir emin olmak istedim. Teşekkür ederim.
3 aylık olduğundan cere rengi tam oturmamış olabilir. Dişi gibi ama biraz arada kaldım 🤔

ByAreS

Aktif Üye
Şuan için yavru erkek gibi gözüküyor benim erkek muhabbet kuşun aynısı çok güzel şimdiden konuşturmak için yavaştan yormadan kelimeleri tane tane söylemeye başlayın kısa sürede hafızaya alıcaktır.Büyüdüğü zaman çok güzel rengi oturuyor ve diklendiğinde uzun boylu delikanlı gibi duruyor :)

Üst Alt