• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşumun burnu kanıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu anda şunu fark ettim kışın göğüs kemiği bıçak gibi keskin ve moralmis kesinlikle kuruma hastalığına yakalanmış triflucan ilacı veriyorum ağıza günde 2 defa bide suyuna 10 damla damlatiyirum inş iyileşecek @Burçak A. @Demet bükay
Her zayıflama kuruma hastalığı değildir ve verdiğiniz doz çok fazla size bunu kim önerdi? Ağızdan ya bir damla verilir ya suya damlatılır. Lütfen kendi kendinize teşhis koyup doz ayarlamayın. Yumurta sıkışması yeni yaşamış bir kuş, ilacı kaldıramaz. Kanatlı uzmanına götürün.

beratkaya45

Yeni Üye
Her zayıflama kuruma hastalığı değildir ve verdiğiniz doz çok fazla size bunu kim önerdi? Ağızdan ya bir damla verilir ya suya damlatılır. Lütfen kendi kendinize teşhis koyup doz ayarlamayın. Yumurta sıkışması yeni yaşamış bir kuş, ilacı kaldıramaz. Kanatlı uzmanına götürün.
Ama göğüs kısmı mos mor ve çok keskin kabarık bir halde duruyor kuruma hastalığına benziyor kanatlı uzmanlar çok uzakta bana ben köyde yaşıyorumda

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ama göğüs kısmı mos mor ve çok keskin kabarık bir halde duruyor kuruma hastalığına benziyor kanatlı uzmanlar çok uzakta bana ben köyde yaşıyorumda
Bunun bir çok sebebi olabilir, iç kanama da dahil, morluğun sebebi bu ve zayıf olması da keskinlik sebebi. Ağızda koku, salyalı kusması var mı

beratkaya45

Yeni Üye
Bunun bir çok sebebi olabilir, iç kanama da dahil, morluğun sebebi bu ve zayıf olması da keskinlik sebebi. Ağızda koku, salyalı kusması var mı
Temiz bir kafese aldım ve dışkıyi yaparsa size Atacan şu anda durumu iyi değil kanatlı uzmanlar çok uzakta bana ilaç var elimde tek triflucan

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer salyalı kusma ve koku yoksa triflucan vermeyin, yem yemiyor ise elle besleyin, hangi vitaminler var elinizde

beratkaya45

Yeni Üye
[QUOT="Burçak A., post: 369532, member: 13550"]
Eğer salyalı kusma ve koku yoksa triflucan vermeyin, yem yemiyor ise elle besleyin, hangi vitaminler var elinizde
[/QUOTE] elle nasıl yemleyim yani

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurtadan sonra normal, multivitamin varsa elinizde verin 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Durumu iyi gözükmüyor aracınız varsa götürün kanatlı uzmanına, multivitamin varsa elinizde verin lütfen 🙏🌸

Üst Alt