• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun bugün röntgeni çekildi ve kursak mantarı var dendi

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Amin Canım ❤ Verdiği Takviye veya İlaçları Araştırmak En Güzeli.. Bana Versele Laga Önerdi Mesela Onları Kullanıyorum. Diğerleri Ambalajlı Ürünler Avicera Ürünleri.. Başka Türlü Kendi Karisimlarini Kullanmıyorum. Kutlu Beyde İyidir. Kızımın Ayağını Acıttı Kızım Sevmedi Pek Kendisini Ama Bilgili Hekimdir.🌸😇

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Amin Canım ❤ Verdiği Takviye veya İlaçları Araştırmak En Güzeli.. Bana Versele Laga Önerdi Mesela Onları Kullanıyorum. Diğerleri Ambalajlı Ürünler Avicera Ürünleri.. Başka Türlü Kendi Karisimlarini Kullanmıyorum. Kutlu Beyde İyidir. Kızımın Ayağını Acıttı Kızım Sevmedi Pek Kendisini Ama Bilgili Hekimdir.🌸😇
Prensesime kıyamam ya neler çekti ..

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Amin canım ❤🌸 Ben cleansing teayi köpeğim Tonye kullandım burada denilince şaşırmıştım açıkçası.
Kullanılmaması Lazım Canım. Ağır Geliyor Aslında O Tiremeler İlaçtan Oluyormuş. Bende Araştırdım Buldum. Herkeste Olmaz Etki Her Yavruda Farklı Olur Etkisi. Ama Alerjik Bunyesi Olduğu İçin Ben İçeriğini Araştırıp Buldum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kullanılmaması Lazım Canım. Ağır Geliyor Aslında O Tiremeler İlaçtan Oluyormuş. Bende Araştırdım Buldum. Herkeste Olmaz Etki Her Yavruda Farklı Olur Etkisi. Ama Alerjik Bunyesi Olduğu İçin Ben İçeriğini Araştırıp Buldum
Kesinlikle 🌸

Üst Alt