• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Muhabbet kuşumun bu kadar tüy dökmesi normal mi?

ae5252

Yeni Üye
Yaz ayına yeni yeni girdik havalar da yeni yeni ısındığı için mevsim geçişi tüy dökümü olabilir mi? Ayrıca kuşumun kafasında da tüyler kalkmaya başladıWhatsApp Image 2026-05-15 at 15.23.04.jpeg

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Yaz ayına yeni yeni girdik havalar da yeni yeni ısındığı için mevsim geçişi tüy dökümü olabilir mi? Ayrıca kuşumun kafasında da tüyler kalkmaya başladıEkli dosyayı görüntüle 105310
Merhaba evet yaza girdiğimiz için mevsimden kaynaklı çoğu kuş tüy döneminde bunu rahatlıkla atlatabilmeniz için banyo öneriyorum eğer banyo yapmıyorsa fıs fıs ile üzerine yukarı doğru sıkarak yağmur yağdıracak şekilde nemlendirirbilirsiniz daha rahat atlatırlar ayriyeten de B Forte vitamini verebilirsiniz

ae5252

Yeni Üye
Merhaba evet yaza girdiğimiz için mevsimden kaynaklı çoğu kuş tüy döneminde bunu rahatlıkla atlatabilmeniz için banyo öneriyorum eğer banyo yapmıyorsa fıs fıs ile üzerine yukarı doğru sıkarak yağmur yağdıracak şekilde nemlendirirbilirsiniz daha rahat atlatırlar ayriyeten de B Forte vitamini verebilirsiniz
anladım teşekkür ederim

Üst Alt